info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098361

Försäkringsadministratör till 3stepIT

3stepIT Sweden AB

Med ett engagemang för att förändra samhället och imponerande finansiell tillväxt är 3stepIT platsen att vara på. Här erbjuds stora utvecklingsmöjligheter och du får bidra till att främja en cirkulär och miljövänlig framtid. Bli en del av detta familjära bolag idag!

Ansök här

Företag: 3stepIT Sweden AB

Plats: 19

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett företag som förändrar spelreglerna inom IT-branschen? 3stepIT är dedikerade till att främja en cirkulär och hållbar miljö genom en innovativ hårdvaruleasingmodell. Istället för att köpa och äga IT-utrustning, hjälper de företag att hyra den, vilket är positivt för miljön.

🌱 Hållbarhet i Fokus: 3stepIT är stolta över att vara pionjärer inom hållbarhet. Genom att minska behovet av att köpa ny utrustning, bidrar de till att minska den ekologiska fotavtrycket och främjar en grönare framtid.

🚀 Ständigt Växande: Organisationen växer snabbt och söker nu efter nya talanger att ansluta till deras team. Hos 3StepIT får du möjligheten att vara en del av en framgångsrik organisation som är i framkant i branschen.

👥 Familjär Kultur: Trots tillväxt har de lyckats behålla den familjära känslan. Den platta organisationen främjar öppen kommunikation, samarbete och en positiv arbetsmiljö där varje medarbetare är värdefull.

🎉 Möjligheter att Trivas: 3stepIT uppmuntrar till sociala aktiviteter och AW:s som stärker teamandan. Medarbetarna trivs och uppskattar möjligheten att arbeta flexibelt.

Arbetsuppgifter

 • Du kommer arbeta med hantering och bedömning av kundernas skadeärenden
 • Administrera och rapportera beslut för försäkringsärenden både till interna och externa funktioner
 • Skapa rapporter och underlag i det interna affärssystemet
 • Supporta interna funktioner med rapporter och underlag men även för kunder som har frågor och vill ha hjälp med exempelvis skadeanmälan

Vi söker dig som

 • Behärskar det svenska och engelska språket både i skrift och tal. Svenska krävs för interna och externa samarbeten och engelska krävs då koncernspråket är engelska
 • Har en gymnasial utbildning, gärna med ekonomisk inriktning
 • Har erfarenhet av arbete i en kundstöttande funktion. Exempelvis inom administration eller kundtjänst
 • Erfarenhet av Excel
 • Erfarenhet av arbete i olika affärssystem
 • Erfarenhet av ärendehantering inom B2B och gärna med inriktning försäkringar.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098361

Ansök här