Sökresultat
Annons-ID: 15097822

Försäkringshandläggare till Länsförsäkringar Fondliv!

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FONDLIV FÖRSÄKRINGS AB

Är du en teamplayer som brinner för nytänkande? Vill du tillhöra en arbetsplats som ständigt utvecklas och där du som medarbetare får vara med och påverka? Som försäkringshandläggare erbjuds du en varierad roll med flera kontaktytor och olika arbetssätt inom administrationsområdet. Ta chansen att bli en del av Länsförsäkringar redan idag!

Ansök här

Företag: LÄNSFÖRSÄKRINGAR FONDLIV FÖRSÄKRINGS AB

Stad: Linköping

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Länsförsäkringar Fondliv är organiserade i team med olika ansvarsområden enligt lean/agila principer. I denna roll kommer du att administrera tjänstepension och bör därför trivas med att arbeta självständigt. Tjänsten förutsätter dock en samverkan och dialog med ditt team såväl som andra avdelningar via mail och telefon, vilket kräver att du som person är en lagspelare. I det dagliga arbetet har du främst ett nära samarbete med säljorganisationen och stöttar dem i frågor som berör tjänstepension.

Du kommer att erhålla en introduktion där du under den första tiden kommer att få skugga befintliga medarbetare. När du kommit in i arbetsuppgifterna finns det möjlighet att varva kontorsarbete med hemmakontor. Arbetstiderna är till viss mån flexibla men vi ser gärna att du är på plats mellan 8-17. Behovet är långsiktigt och det finns därmed goda chanser till förlängning efter 6 månader.

Du erbjuds

 • Stora möjligheter att påverka dina arbetssätt och arbetsuppgifter
 • Möjligheten att ingå i ett kompetent agilt team och tillhöra en avdelning som omges av ett gott rykte
 • En chans att växa inom organisationen

Arbetsuppgifter

 • Hantera administration kopplat till tjänstepension
 • Medverka i robotiserings- och digitaliseringsprojekt
 • Registrera nyteckning och ändring av försäkringsavtal
 • Omkodningsärenden via robotiserade processer
 • Mail- och telefonsupport för främst interna grupper och livrådgivare på Länsbolag

Vi söker dig som

 • Har gymnasial utbildning inom området
 • Har tidigare erfarenheter av administrativt arbete
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då det krävs för arbetet

Det är meriterande om du ekonomisk utbildning eller annan likvärdig utbildning samt erfarenheter från försäkringsbranschen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FONDLIV FÖRSÄKRINGS AB

Länsförsäkringars kulturkod innehåller lärande, tillit, innovation och glädje. De beskriver hur kulturen driver utveckling där återkoppling och uppföljning av dina prestationer är det som leder affären framåt. Mångfald värderas högt i verksamheten och de lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Läs mer om Länsförsäkringar Fondliv här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här