info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099620

Försäkringsrådgivare sökes till Sensor Försäkring i Umeå!

Sensor Försäkring Norden AB

Är du en driven och energigivande person som motiveras av att se ditt arbete ge resultat? Sensor Försäkring är i full fart med att utöka sin personalstyrka i Umeå och här blir du en del av ett företag som präglas av gemenskap, öppenhet och glädje. Här har du möjlighet att starta din karriär med massor av utvecklingsmöjligheter framför dig!

Ansök här

Företag: Sensor Försäkring Norden AB

Plats: Umeå

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du bli en del av ett team på 100 medarbetare fördelat på kontoren i Umeå och Luleå. Kontoret i Umeå öppnades för cirka ett år sedan i härliga lokaler i Thulehuset och är idag 40 medarbetare. Som försäkringsrådgivare på Sensor Försäkring arbetar du med telefonen och datorn som dina främsta verktyg. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, det viktigaste är att du är motiverad att lära dig! Du kommer till en början att genomgå en introduktion och utbildning innan du tar dina första samtal med kund.

Du erbjuds

 • En ansenlig grundlön med en provisionbaserad del som grundar sig på kvaliteten i din rådgivning.
 • Löpande coachning, utbildningar och alla certifieringar som krävs för att du ska vara trygg i din roll.
 • En möjlighet att arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje, öppenhet och gemenskap!

Arbetsuppgifter

 • Kontakta nya kunder utifrån ringlistor och sälja in varumärket.
 • Boka in och genomföra kundmöten via telefon.
 • Arbeta med att upprätthålla långvarig relation med kunderna.
 • Hjälpa kunder att jämföra och välja rätt försäkringar.

Vi söker dig som

I denna rekrytering finns endast ett enda krav; att du behärskar svenska flytande. Det är dock meriterande om du har erfarenhet av försäljning och bor i eller kring Umeå. Det viktigaste för att trivas och prestera i denna roll är dina personliga egenskaper. Vi söker personer som värdesätter utveckling, trivs med att bygga relationer och är intresserade av försäljning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sensor Försäkring Norden AB

Läs mer om Sensor Försäkring här!

Bli direktrekryterad till Sensor Försäkring Norden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Vikman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099620

Ansök här