info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099765

Framtiden finns i Höga Kusten! Vi söker Senior konstruktör mot simulering

Nordhydraulic AB

Hos Nordhydraulic kan du ta nästa steg mot dina drömmar, ett högkvalificerat och internationellt jobb med en fritid som erbjuder landets vackraste natur och vardagsävetyr! Välkommen att bli en uppskattad person i en bygd präglad av genuina möten. Ta livet till nästa nivå på stigarna i Höga Kusten!

Ansök här

Företag: Nordhydraulic AB

Plats: Höga Kusten

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid, tillsvidare

Startdatum: Omgående, enligt ÖK

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Nivån på de jobb och den fritid som erbjuds i Höga Kusten är lika hög som världsarvets fantastiska natur.

Till Nordhydraulic söker vi en mekanikkonstruktör med inriktning på simulering och beräkning för att bidra till bolagets fortsatta tillväxt och utveckling. Du kommer att tillhöra teknikavdelningen som idag består av 12 medarbetare med olika ingenjörsbakgrunder. Tillsammans kommer ni att fortsätta utveckla arbetssätt och metoder för att verifiera nya produkter.

Du erbjuds

 • Arbeta i en region med stark framtidsanda, gemenskap och hög kompetens - med en livsstil, boende och karriärmöjligheter du tidigare inte trott funnits inom räckhåll
 • En specialistroll hos ett bolag som ingår i HYDAC-koncernen, som växer och jobbar mot flera världsledande bolag på den mobila marknaden
 • Möjlighet att arbeta från ax till limpa för att utveckla Nordhydraulics produkter, tillsammans med teknikavdelningen, R&D och slutkunder

Arbetsuppgifter

 • Design och utveckling av hydrauliska komponenter
 • FEM och CFD-beräkningar
 • Simulering, både på komponentnivå och hydrauliska system
 • Verifiering

Vi söker dig som

 • Har högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning maskin, mekatronik eller teknisk fysik
 • Har mycket goda kunskaper i CAD
 • Har goda kunskaper i simulering och beräkning (FEM och CFD)
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Nordhydraulic AB

Nordhydraulic AB levererar hydrauliska ventiler och styrningar till världsledande kunder inom främst fordonsindustrin. Idag är de ca 180 anställda och finns i Kramfors, men ingår i HYDAC-koncernen med ca 9500 anställda i 50 olika företag.

Bli direktrekryterad till Nordhydraulic AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Annie Eklund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099765

Ansök här