info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099796

Frontend utvecklare till Tietoevry Banking

Tietoevry Tech Services AB

JavaScript, React, HTML/CSS, ELQ, Azure DevOps med flera, är tekniker du får arbeta med hos Tietoevry Banking. I rollen kommer du tillsammans med ditt team att utveckla avancerade och skräddarsydda digitala lösningar. Hos Tietoevry Banking arbetar du tillsammans med andra kollegor från Tietoevry Banking i långsiktiga uppdrag dedikerat mot en av Tietoevry Bankings största kunder. Du kliver in i ett väl upparbetat samarbete, i ett team med kunniga kollegor, på ett bolag med goda möjligheter till vidareutveckling beroende på dina intressen!

Ansök här

Företag: Tietoevry Tech Services AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som frontend utvecklare har du ett stort ansvar med start vid användargränssnittstjänster för att lösa kundens affärsbehov. Dessutom kommer du att arbeta nära UX och utveckla slutanvändares front-end-lösningar. Du kommer att arbeta med Tietoevrys front-end-plattform som är en modulär arkitektur som stöder storskaliga applikationer med vyer och komponentbibliotek byggt med React. Hos Tietoevry banking spelar det interna samarbetet i teamen stor roll och du kommer arbeta i både i ditt team, mellan teamgränser och med parkodning.

Affärsområde Tietoevry Banking växer och deras kunders behov av komplexa och anpassade användargränssnitt har aldrig varit större.

Du erbjuds

 • Möjlighet att arbeta delvis på distans
 • Att arbeta i långsiktiga kunduppdrag där du arbetar tillsammans med fokuserade och engagerade kollegor
 • Att arbeta i SAFe-uppställningar tillsammans med kunden i agila blandade team
 • Att arbeta i teknikens framkant med transaktionstunga verksamheter med spännande affärskritisk utveckling
 • En enastående balans mellan arbete och privatliv!

Arbetsuppgifter

 • Arbete med CI/CD-pipeline med Jenkins och Azure DevOps
 • Automatiserade enhets- och systemtester med Jasmine och Karma
 • Arbete med funktionella programmeringsprinciper
 • Arbete med mobilappar som använder React Native och PWA-tekniker

Vi söker dig som

 • Har en kandidat- eller masterexamen inom data- eller systemvetenskap
 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom frontend utveckling där du arbetat främst i JavaScript och React
 • Har erfarenhet av att arbeta agilt i större organisationer
 • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, eftersom båda språken används i ditt dagliga arbete

För att trivas i rollen tror vi att du är en nyfiken och engagerad person som älskar komplex problemlösning. Du är en lagspelare som är kommunikativ och tycker om att samarbeta i en mångkulturell miljö med både kollegor och kunder.

Vår rekryteringsprocess:

 • CV screening
 • Kodtest
 • Intervju med Academic Work
 • Intervjuer med Tietoevry Banking
 • Slutlig säkerhetskontroll

Ytterligare information

 • Start: Så snart som möjligt
 • Arbetsomfattning: Heltid, 6 månader konsultlösning med ambitionen att efter perioden tillsvidareanställas av Tietoevry
 • Plats: Stockholm

Rekryteringsprocessen kommer att innehålla både logiska, personlighets- och tekniska tester. När du ansöker skickas en inbjudan till proven som ett första steg i processen. Vår urvalsprocess är kontinuerlig och annonsen kan stängas innan rekryteringsprocessen är klar om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofie Gillberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn11@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099796

Ansök här