info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099595

Fullstack utvecklare till Scania IT!

Scania genomgår för närvarande en spännande transformation från en traditionell lastbilstillverkare till en leverantör av kompletta hållbara transportlösningar. IT är en avgörande del av denna transformation, då Scanias framgång är beroende av flexibla och effektiva IT-lösningar som stöder aktuella och framtida affärsbehov. Vi letar nu efter en erfaren utvecklare som vill ansluta sig till deras IT-juridiska team

Ansök här

Plats: Södertälje/Hybrid

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Inom IT-Legal, utvecklar Scania applikationer för att möjliggöra att Scania uppfyller lagkraven för att sälja sina produkter globalt. De lagar de stöder är utsläpp, kemiska ämnen, laglig märkning, cybersäkerhet och exportkontroll. Utmaningen är att navigera i en dynamisk rättslig miljö, förstå komplexa begrepp, se möjligheter och formulera tydliga riktlinjer. Med stora och nya områden som elektrifiering och autonoma fordon runt hörnet.

Juridikteamet består av 10 medlemmar, inklusive utvecklare, mjukvaru- och lösningssarkitekter. Teamet är en vänlig grupp med olika bakgrunder och erfarenheter, som gillar att arbeta i en öppen atmosfär. Tillsammans arbetar de nära affärsverksamheten och med olika teknologier för att utveckla högkvalitativ programvara för produktlagar. Juridik-IT-teamet är flexibelt i sitt arbetssätt och erbjuder möjlighet att arbeta både på kontoret och hemifrån, men träffas veckligen på kontoret för att främja ett starkt laganda!

Du erbjuds

 • En bred och innovativ miljö där du uppmuntras att ta initiativ och bidra till teamet
 • Möjligheter till en imponerande karriärutveckling inom Scania
 • Förmåner som årlig bonus, kollektivavtal, pensionsplan och friskvård

Arbetsuppgifter

 • Var en del av programvaruutveckling från början till slut: kodning, testning, distribution, övervakning och support.
 • Leverera högkvalitativ kod - läsbar, testbar och lätt underhållbar.
 • Utveckla kompletta programvarulösningar från backend till frontend.
 • Kontinuerligt dela din erfarenhet med resten av teamet och se till att teamet når sin fulla potential.
 • Delta i SCRUM-möten tillsammans med ditt team

Vi söker dig som

 • Några års erfarenhet av arbete som programvaruutvecklare. Det är bra om du under den tiden har erfarenhet av både front- och backend.
 • En eftergymnasial utbildning inom relevant tekniskt område
 • Erfarenhet av molnteknologier som AWS, Azure eller motsvarande.
 • Tidigare erfarenhet av arbete med python, C# och .NET.
 • Tidigare erfarenhet av arbete med JavaScript och Angular-ramverket.
 • Professionell nivå i engelska i såväl tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta i en DevOps-miljö med CI/CD och Git.
 • Kunskaper i svenska.

Som person letar vi efter någon som är innovativ, samarbetsvillig och som vill skapa resultat tillsammans med sitt team. Du tar initiativ och motiveras av att dela dina egna färdigheter och vägleda andra i deras arbete. För att lyckas i rollen är dina personliga färdigheter:

 • Problemlösande
 • Självutvecklande
 • Samarbetsvillig
 • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Kontaktperson: Rekryteringskonsult, Emelie Säfbom, emelie.safbom@academicwork.se

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Säfbom eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099595

Ansök här