Sökresultat
Annons-ID: 15097728

Fullstack utvecklare till Sweco Digital Services!

SWECO Sverige AB

Känner du en ambition och en längtan efter att arbeta med uppgifter som faktiskt gör skillnad i samhället? Se hit! Sweco Digital Services söker just nu fullstack utvecklare som brinner för att utveckla samhället till det smartare och bättre. Här erbjuds du flexibelt arbete där du kan styra dina dagar själv och samtidigt få stöd från några av de vassaste inom området.

Ansök här

Företag: SWECO Sverige AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid 100%

Startdatum: Flexibelt efter uppsägningtid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Digital Services är en del utav Sweco som är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. De är nu på en spännande tillväxtresa där du kan vara med i utvecklingen och påverka framåt. Arbetet Sweco gör är samhällsnära och de tekniska lösningarna som de utvecklar har en konkret påverkan på vår vardag. Uppdragen hos Sweco Digital Services kan handla om allt ifrån att ett vattenkraftverk ska kopplas mot molnet till att utveckla AI-lösningar för att kunna upptäcka vilt på vägar.

Du erbjuds

 • De satsar på kompetensutveckling för sina medarbetare och det finns även stora interna utvecklingsmöjligheter
 • En bra balans mellan privatliv och arbetsliv då de erbjuder hybridarbete
 • Arbeta i ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet
 • Arbeta på ett företag som arbetar aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med hela kedjan inom systemutveckling från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och slutligen förvaltning.
 • Jobba agilt i nära samverkan med kunder
 • I de olika uppdragen ansvarar du för affären samt för att bidra med lösningar som skapar trygghet och utveckling

Vi söker dig som

 • Har en avslutad utbildning från universitet eller yrkeshögskola
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling, backend och frontend
 • Goda kunskaper i Javascript och Node.js
 • God vana att arbeta mot olika typer av databaser
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift eftersom att du kommer arbeta mot kunder där du behöver kunna använda båda språken

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: För att passa i denna roll tror vi att du är en problemlösare som är nyfiken, engagerad och vill utvecklas i din roll. Du uppskattar att arbeta självständigt, men kan också samarbeta med andra och dela med dig av dina kunskaper. Det är viktigt att du är affärsinriktad och tycker om att arbeta med kundrelationer eftersom du kommer arbeta på olika uppdrag. Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Övrig information:

 • Start: Flexibelt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här