info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098469

Fullstack utvecklare till Tietoevry Banking

Tietoevry Tech Services AB

Är du en nyfiken utvecklare som drivs av komplex design och kod? Tietoevry Banking växer och behovet till komplexa och anpassade integrationer har aldrig varit större. Vi är ute efter en fullstack utvecklare som vill arbeta med hela utvecklingsprocessen, från kravställning och utveckling till implementering och förvaltning. Här har du möjlighet till att bidra med dina idéer och välja mellan spännande projekt beroende på dina ambitioner. Om du vill fortsätta utvecklas och jobba med senaste teknik är nästa steg enkelt: skicka in din ansökan!

Ansök här

Företag: Tietoevry Tech Services AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som fullstack utvecklare är du ansvarig för hela utvecklingsprocessen, från design och kravställning till utveckling och implementering, för att lösa kundens affärsbehov. Tietoevry Banking växer, och du har möjlighet till att vara med på deras spännande resa och hitta din anpassade utvecklingsresa i det hela.

Tech Stack:

 • Mini/micro services arkitektur
 • Backend: Java och Groovy baserade företagstjänster och som använder välkända bibliotek som Apache Camel, Spring, Spring Boot, Apache Kafka med mera
 • Frontend: HTML, CSS, JavaScript, React
 • CI/CD pipeline, Jenkins och Azure DevOps
 • Kubernetes
 • API:er baserar på OpenAPI

Du erbjuds

 • En modern, flexibel arbetsplats med möjlighet till distansarbete ca 2-3 dagar per vecka
 • Möjlighet till att arbeta i långsiktiga kunduppdrag där du agerar tillsammans med fokuserade och engagerade kollegor i Sverige och Indien
 • Agila och blandade team som arbetat enligt SAFe
 • Möjlighet att få arbeta i teknikens framkant med transaktionstunga verksamheter, integrationsutmaningar och spännande, affärskritisk utveckling
 • En möjlighet till att bli anställd hos Tietoevry efter 6 månader

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som fullstack utvecklare ansvarar du för hela utvecklingsprocessen, från den initiala designen av integrationstjänster till driftsättning och administration. Tillsammans med dina kollegor i Sverige och Indien siktar du på att utveckla nya tjänster och utöka plattformen med nya funktioner som löser kundens affärsbehov.

Vi söker dig som

 • Har minst en kandidatexamen inom ett relevant område, såsom datavetenskap
 • Har minst två års erfarenhet av systemutveckling inom Java och JavaScript (React) efter studierna
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då båda språken används i rollen dagligen

För att lyckas i denna roll, tror vi att du är en nyfiken och engagerad person som älskar problemlösning. Du är en lagspelare som är kommunikativ och tycker om att samarbeta i en mångkulturell miljö.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Arenastaden
 • Rekryteringsprocessen kommer att innefatta logiska, personlighets- och kodningstester. När du ansöker skickas en inbjudan till proven som ett första steg i processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Tietoevry Tech Services AB

Läs mer om Tietoevry Banking.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofie Gillberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn11@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098469

Ansök här