Sökresultat
Annons-ID: 15097038

Fullstack-utvecklare till CRM-leverantören Care Of CRM!

Care Of CRM AB

Har du tidigare erfarenhet inom systemutveckling och söker en roll där du får arbeta både brett och produktnära? Är du dessutom initiativtagande och driven i ditt arbete? Då kan rollen som fullstack-utvecklare hos Care Of CRM vara något för dig! Care Of CRM har över 20 års erfarenhet av CRM-implementationer och de söker nu en fullstack-utvecklare som vill bli en del av deras verksamhet i Nyköping. Som fullstack-utvecklare kommer du att vara delaktig i hela utvecklingskedjan och få chans till att påverka företagets produkt framåt. Du kommer även erbjudas goda möjligheter till att utvecklas både i din roll och inom företaget. Låter det som något för dig? Sök idag och bli en del av Care Of CRM!

Ansök här

Företag: Care Of CRM AB

Stad: Nyköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Academic Work söker för Care Of CRM’s räkning en fullstack-utvecklare till deras verksamhet i Nyköping. Care Of CRM är ett bolag med över 20 års erfarenhet av CRM-implementationer och de har som mål att leverera marknadens mest användarvänliga CRM-system. Bolaget grundades 2001 och har sedan dess arbetat med att hjälpa företag att ta hand om sina kundrelationer och skapa fler affärer. Som fullstack-utvecklare hos Care Of CRM kommer du ingå i ett utvecklingsteam med fem andra kollegor där alla gemensamt tar sig an arbetsuppgifter. Rollen som fullstack-utvecklare är väldigt bred och du kommer vara involverad i hela utvecklingskedjan.

Tjänsten passar dig som är självgående och lösningsorienterad och vi ser gärna även att du är en bra lagspelare. Du kommer välkomnas till en familjär arbetsplats där produkten och tekniken står i fokus och där gott samarbete värderas högt. Detta är en chans för dig med tidigare erfarenhet inom systemutveckling som vill arbeta produktnära och bidra till en ökad kundnytta för bolagets kunder.

Såhär beskriver en medarbetare hur det är att arbeta hos Care Of CRM:

För mig som anställd lämnas alltid utrymme att vara fri i min roll, att utvecklas och vara kreativ. Och det absolut bästa med Care of är alla medarbetares engagemang.”

Du erbjuds:

 • Möjligheten att arbeta på ett mindre och familjärt bolag med korta beslutsvägar och där samtliga anställda arbetar mot samma mål.
 • En roll med goda utvecklingsmöjligheter där du får chans att arbeta med spännande tekniker.
 • En bred roll där du får vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan och arbeta nära företagets produkt.
 • Engagerade och kompetenta kollegor på en arbetsplats där god sammanhållning och gott samarbete värderas högt.
 • En roll där du erbjuds mycket frihet under ansvar och chans till att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Arbetsuppgifter

 • I den här tjänsten kommer du arbeta i ett team om fem där ni gemensamt tar er an arbetsuppgifterna och löser dem tillsammans. Ni kommer arbeta i veckovisa sprint och du kommer vara involverad i hela utvecklingskedjan. Du kommer exempelvis arbeta med:
 • Utveckling och testning av nya funktioner.
 • Förvaltning och utveckling av befintliga funktioner.
 • Felsökning och support.
 • Granskning och testning av kod.
 • Kundspecifika case där du får vara med och utveckla samt underhålla kundens unika system.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom datavetenskap eller systemutveckling.
 • Har arbetslivserfarenhet från en roll inom systemutveckling eller likvärdig roll där du fått breda kunskaper i utvecklingsarbetet samt god insikt i hela utvecklingskedjan.
 • Har goda kunskaper inom JavaScript och js-ramverk (React/native), TypeScript och Node.js Express.
 • Har goda kunskaper inom Git.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Har kunskaper inom Python.
 • Har erfarenhet av Google Cloud.
 • Har erfarenhet av GraphQL.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Care Of CRM AB

Care of — CRM för etablerade företag i traditionella branscher. Vår kund är etablerade företag med ett väl fungerande och beprövat erbjudande. Man verkar på en traditionell marknad där hög personlig närvaro påverkar såväl utfallet av affärerna som den långsiktiga relationen till sina många återköpande kunder. Cirrus CRM har ett modernt och användarvänligt uttryck som tar sitt avstamp i att digitalisera nyss nämnda bolag. Fokus är att förenkla vardagen och möjliggöra en förflyttning in i ett modernt och beprövat sätt att hantera kundrelationer. Genom att tillhandahålla relevant information, överallt, säkras att rätt insatser sker vid rätt tillfälle. Enkelheten skapar såväl ambassadörer för Cirrus CRM som välmående företag på lång sikt.

Bli direktrekryterad till Care Of CRM AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här