My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104836

Godisälskande servicedeskmedarbetare sökes!

Har du ett stort tekniskt intresse och hittar glädje i att hjälpa andra att lösa sina IT-relaterade utmaningar? Då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker en engagerad, nyfiken och kunnig servicedeskmedarbetare som vill bli en del av vår kunds dynamiska och sociala team, och bidra till att kontorets IT-miljö fungerar smärtfritt. Läs vidare för att ta reda på varför det här är nästa steg för just dig!

Ansök här

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Augusti

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi på Academic Work söker nu dig som vill ta nästa steg inom support och jobba med engagerade kollegor på ett av de största livsmedelsföretagen i Norden, med bland annat välkända godisbitar i sortimentet! Vår kund har expanderat från sina nordiska rötter för att bli ett internationellt företag, optimerat för ytterligare global tillväxt.

Teamet du kommer tillhöra består i dagsläget av nio personer på nordisk nivå, varav fyra är baserade i Stockholm. Alla lägger stor vikt vid teamarbetet inom gruppen och samarbetar tätt på daglig basis. Det är en blandad senioritetsnivå i teamet, där du kommer få möjlighet att lära dig mycket av dina kollegor. På grund av en föräldraledighet behöver de nu stärka upp teamet ytterligare under kommande år. Detta är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work under denna period, men vår kund växer ständigt och chansen kan finnas till en eventuell förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund sitter centralt i Vasastaden i nya, fräscha lokaler där de har lagt fokus på god arbetsmiljö, modern teknologi och sociala ytor. Till en början ser vi gärna att du arbetar från kontoret, men med tiden när du kommit in i arbetsuppgifterna finns möjligheten att jobba ett par dagar i veckan hemifrån.

Du erbjuds

 • Möjlighet till personlig och professionell utveckling i ett dedikerat team med sociala kollegor som brinner för sitt jobb
 • Foten in på ett tryggt och stabilt bolag som satsar på sina medarbetare
 • Vidareutbildning inom relevant område i samråd med vår kund och din konsultchef

Arbetsuppgifter

 • Ta emot kunder och kollegor på plats och ge service i toppklass kopplat till bland annat datorer, telefoner, konton och licenser
 • Ta emot supportärenden via telefon samt ärendehanteringssystem
 • Supportera vår kunds interna IT-system gentemot kunder och kollegor
 • Hantering av leasingavtal och produktbeställning
 • Hantering av nätverksrelaterade ärenden

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, eller relevant arbetslivserfarenhet från liknande roll
 • Har erfarenhet och kunskap inom Microsoft 365
 • Har erfarenhet och kunskap inom Azure AD
 • Har erfarenhet från en servicerelaterad roll
 • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift (kan du dessutom finska är detta ett plus!)

Har du kunskap och intresse för datorhårdvara är detta ett stort plus, men inget krav. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från något ärendehanteringssystem.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser under denna rekryteringsprocess. För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är nyfiken, flexibel, serviceinriktad och kommunikativ. Du bör vara socialt kompetent och skicklig på att bygga och upprätthålla relationer, och inte minst tycka om att ha många kontaktytor på arbetsplatsen. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och är motiverad att bidra till att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Helena Frykholm eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på helena.frykholm@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104836

Ansök här