info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098892

Gör skillnad som Elektronikingenjör hos Air Target!

Air Target söker nu efter en Elektronikingenjör där du blir en nyckelspelare i deras välkomnande och kompetenta team. Om du brinner för teknik, elektronikdesign och vill vara en del av en innovativ arbetsmiljö, är detta din möjlighet! Air Target är specialister inom unika indikeringssystem för presentation av skjutdata, och letar efter dig som vill vara med och utveckla samt ta fram nya produkter. Ansök redan idag och ta ditt nästa steg tillsammans med Air Target!

Ansök här

Företag: Air Target Sweden AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som Elektronikingenjör på Air Target kommer du att spela en central roll i produktutvecklingen och produktionen på företaget. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera att utveckla och implementera tekniska lösningar för att möta företagets och kundernas framtida behov. Detta innebär att du kommer att vara involverad i att skapa helt nya produkter samt att optimera befintliga system. Din arbetsprocess kommer att omfatta att ta en idé och omsätta den till en färdig produkt. Detta inkluderar att förstå och analysera kundens behov, utföra beräkningar, konstruera elektroniska komponenter och system, bygga prototyper, genomföra tester både i laboratoriemiljö och ute hos kunder, samt utvärdera resultat. Du kommer också vara ansvarig för att upprätta tekniska specifikationer.

Ditt arbete kommer att inkludera projektledning, design och utförande av projekt, och du kommer att vara en viktig länk i företagets strävan att uppfylla sina tekniska mål och kundernas krav.

Du erbjuds

 • En välkomnande och familjär arbetsplats med kollegor som hjälper varandra
 • Att arbeta med erfarna kollegor som gärna delar sin kunskap
 • En roll där du får möjlighet att växa och bli en viktig del av företaget
 • Bli en del av ett företag som prioriterar kvalitet och är kvalitetscertifierade enligt ISO 90001

Arbetsuppgifter

 • Elektronikdesign samt utvärdering av dina designer
 • Produktionssupport
 • Programmering, främst i C
 • Configuration management

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik, teknisk fysik eller inbyggda system, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbete sker på båda språken
 • Har erfarenhet av programmering i C
 • Har ett stort intresse för elektronikdesign

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet inom C# och/eller MATLAB
 • Kunskap inom firmware, akustik, radarsystem eller RF system

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Air Target Sweden AB

Air Target Sweden AB utvecklar, tillverkar, säljer och distribuerar utrustning för militär övningsskjutning i form av olika typer av unika indikeringssystem för presentation av skjutdata. Företaget grundades 1956 och har etablerat sig som en pålitlig leverantör inom försvarsindustrin där de arbetar med kunder över hela världen för att stödja deras tränings- och testbehov.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ida Pettersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098892

Ansök här