My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104305

Group People & Development Coordinator till Academic Work!

Academic Work Sweden AB

Här är det full fart och högt i tak! Du kommer vara delaktig i olika projekt och ställas inför spännande utmaningar. Om du dessutom älskar grotta ner dig i system, har en förkärlek för Learning och är mästare på att koordinera - då är det här jobbet som gjort för dig!🌟

Ansök här på annan sajt

Företag: Academic Work Sweden AB

Plats: Solnavägen 3, Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid, Vikariat 1 år

Startdatum: September 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Academic Work är ett av Sveriges största rekryterings-och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Vi är en internationell verksamhet och idag består koncernen, Akind, av flera varumärken – alla med sina egna expertområden. Tjänsten är ett föräldrarvikariat med start i september 2024 och sträcker sig ca ett år. Du kommer att tillhöra Group People Development team som består av två glada och utvecklingsinriktade kollegor, ledda av din direkta chef Samira Saghai (Head of People Development), som är legitimerad psykolog och Lina Strand som besitter en spetskompetens inom Learning. Det är ett team som inte bara tar jobbet på allvar utan även ser till att skratta och ha kul längs vägen. Här finns alla förutsättningar för dig att utvecklas i din karriär.

Som People Development Coordinator ligger huvudfokus på systemen kopplat till People & Development, såsom vårt LMS och pulsmätningsverktyg. Du har helhetsansvar för dess governance struktur, felsökning, upplärning, koordinering, utveckling och administration. Du arbetar mot alla våra sex länder inom Academic Work samt är huvudsaklig kontaktperson mot vår interna IT samt externa leverantörer. Utöver att driva projekt relaterade till våra system stöttar du ditt team i allt ifrån koordinering till att producera pedagogiskt utbildningsmaterial.

Arbetsuppgifter

 • Koordinering av initiativ inom Learning & Development, samarbete med leverantörer av system och säkerställande av överensstämmelse med interna parter.
 • Att stödja Group People Development Team i att främja medarbetares och organisationens prestation.
 • Administrera och övervaka Learning Management System (LMS) och pulsmätningsverktyg, utveckla och uppdatera utbildningsmaterial, stödja projekt, översätta dokument och administrera HR-stödsystem.
 • Att vara en central kontaktperson gällande de interna uppföljningssystemen och förmedla vidare viktig organisatorisk information till Stakeholders internt.
 • Utmana befintliga processer, föreslå nya idéer och dela insikter för att främja utveckling och tillväxt.

Vi söker dig som

 • Arbetat i en koordinerade roll i en matrisorganisation under några år, där du har utvecklat goda förmågor att hålla reda på många olika uppgifter samtidigt.
 • Erfarenhet av administrativt arbete med gedigen kunskap inom olika system såsom LMS och pulsmätningsverktyg.
 • En kandidatexamen, företrädesvis inom psykologi eller pedagogik.
 • Flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.
 • Ansvarat för större projekt.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta med system som BOB, Bridge (LMS) eller Office Vibe.
 • Vart med i implementationer av nya system.
 • Arbetat inom Learning tidigare. Som person kan du snabbt skapa förtroende med andra och fatta beslut utifrån olika intressenters perspektiv. Det är avgörande att du är uthållig och grundlig i ditt arbetssätt, självständig och kan driva projekt framåt med en hög grad av struktur och mognad.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Uthållig
 • Mogen
 • Noggrann
 • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Louise Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på louise.gustafsson@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104305

Ansök här på annan sajt