info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098627

Händig person med tekniskt intresse till Heidelberg Materials Cement!

Heidelberg Materials Cement Sverige

Är du en händig person som gillar att arbeta hands-on? Vill du bli en del av ett härligt team på ett av Sveriges största byggmaterialföretag? Nu söker vi dig som är driven och vill utvecklas i teamet på depån i Liljeholmen. Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök redan idag - vi applicerar löpande urval.

Ansök här

Företag: Heidelberg Materials Cement Sverige

Plats: Liljeholmen

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Heidelberg Materials Cement är ett av Sveriges största byggmaterialföretag med tillverkning i Slite och Skövde. För att distribuera cementen effektivt har de depåer längs Sveriges kuster där en är i Liljeholmen, Stockholm. Cementen de tillverkar har en viktig del i samhällsbyggandet när det kommer till exempelvis bostäder och infrastruktur. I rollen som Depåpersonal blir du en del av ett team bestående av 5 personer i Liljeholmen. Teamet ansvarar för att distribuera cement ut till kunderna. Utöver det tar teamet även hand om fastighetsskötsel både på insidan och utsidan samt löser mekaniska problem som uppstår.

Detta är ett uppdrag på 6 månader till att börja med.

Du erbjuds

 • Arbeta på ett av Sveriges största byggmaterialföretag
 • Bli en del av ett team med härliga kollegor
 • En gedigen onboarding process
 • Möjligheter till att utvecklas och växa mycket i din roll

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Arbetsuppgifterna kommer vara varierande från dag till dag och det är viktigt att kunna prioritera vad som behövs göras, exempelvis kommer du att:
 • Lossa fartyg och fylla på material
 • Stöd till andra kollegor vid behov vilket kan innebära att till exempel hjälpa till och hantlanga verktyg eller lösa enklare mekaniska fel
 • Fabriksstädning
 • Diverse fastighetsskötsel på byggnader och grönområden

Vi söker dig som

 • Har B-körkort
 • Är en praktiskt lagd person som gillar att arbeta hands-on
 • Har ett tekniskt och mekaniskt intresse
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för att kunna läsa instruktioner och följa säkerhetsföreskrifter
 • Har datavana och gärna lär dig nya system
 • Är bekväm med höga höjder

Vidare är det meriterande om du har truckkort B1.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösare
 • Samarbetsinriktad
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

 • Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten för denna process då Heidelberg Materials Cement genomgår en process för att bli ett säkerhetsklassat bolag.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Heidelberg Materials Cement Sverige

Heidelberg Materials Cement ingår i den internationella koncernen Heidelberg Materials. De tillverkar och marknadsför cement samt erbjuder kunskap om användning av cementbaserade produkter. Tillverkning sker deras fabriker i Slite på Gotland och i Skövde – platser där det finns god tillgång på det för cementtillverkning viktiga råmaterialet kalksten. Kraven är stora på att cementet kan distribueras ut på marknaden på ett snabbt, effektivt och miljöeffektivt sätt. Därför har de en effektiv transportapparat med fartyg och strategiskt placerade depåer längs Sveriges kuster.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ida Pettersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098627

Ansök här