My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103463

Handläggare inom bolån till bank!

För en av våra bankkunders räkning söker vi en handläggare inom affärsadministration och bolån i form av ett konsultuppdrag. Vi söker dig med ett par års erfarenhet av administrativt arbete inom bank/finansbranschen där du merparten av tiden har arbetat med krediter och lån med säkerheter. Har du dessutom en Swedsec-licenering så ser vi det som starkt meriterande. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Stockholm City

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För en av våra bankkunders räkning söker vi nu en handläggare inom affärsadministration och bolån för konsultuppdrag med omgående start. I rollen kommer du bland annat att arbeta med att administrera bankens låneerbjudanden för privatpersoner samt granska kreditakter inför utbetalningar.

Vi söker dig som kan börja omgående där uppdraget initialt sträcker sig sex månader med goda möjligheter till både förlängning och överrekrytering. Kontoret ligger beläget i centrala Stockholm och du kommer ingå i ett kompetent team med en engagerad chef.

I samband med anställning kommer vi att begära ut ett utdrag ur belastningsregister som kommer visas upp i samband med avtalsskrivning. Vi rekommenderar dig därför att beställa hem ett sådant utdrag redan nu då det kan ta upp till två veckor innan det kommer hem i brevlådan. Klicka här för att komma till Polisens hemsida där du beställer hem utdragen. Välj sedan "kontroll av egna uppgifter". Vidare kommer vi i samband med anställning att genomföra en kreditupplysning på den aktuella kandidaten.

Arbetsuppgifter

 • Administrera bankens låneerbjudanden för privatpersoner
 • Utbetalning av lån
 • Granskning av kreditakt inför utbetalning/aktivering av kredit.
 • Kontakta andra kreditinstitut i samband med övertagande eller avslut av säkerheter.
 • Arbeta i externa system för hantering av pantbrev i fastigheter.
 • Fortlöpande förvaltning av lånekunder och deras engagemang
 • Digitalisera arbetsprocessen
 • Aktivt agera enligt regelverk om penningtvätt
 • Registervård
 • Utredningar
 • I övrigt tillkommande team, projekt eller arbetsuppgifter för att säkerställa organisationens och funktionens arbete

Vi söker dig som

 • Har ett par års erfarenhet av operativt/administrativt arbete inom bank/finansbranschen där du merparten av tiden har arbetat med krediter och lån med säkerheter
 • Har en Swedsec-licensiering inom bolån
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du pålitlig, noggrann, prestigelös, förändringsbenägen och har generellt ett positivt förhållningssätt. Du är van att ta stort eget ansvar för ditt arbete. Rollen innebär många kontaktytor, därför är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga och är kundorienterad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nelly Hedin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103463

Ansök här