Sökresultat
Annons-ID: 15086648

Har du ett intresse för fordon och teknik? Kika här!

AVL List Sweden AB

Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, skruvar du upp tvättmaskinen när den går sönder och letar efter vad som kan vara trasigt eller fixar du bilen själv när den går sönder så kan det vara dig vi letar efter! Vi söker nu efter dig som är en lagspelare med ett gediget intresse för fordon och motorer. Detta är en tjänst för dig som lockas av breda och varierande, teoretiska och praktiska arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Ansök här

Företag: AVL List Sweden AB

Stad: Södertälje

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Skiftschema

Startdatum: Omgeånde

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon. AVL erbjuder för deras kunders räkning en tjänst där dem genomför tester och prover på kundens objekt. AVL värdesätter samarbeten och bra sammanhållning mellan kollegor och för att trivas i rollen behöver du vara lagspelare samt kunna ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Arbetsuppgifter

 • I tjänsten hos AVL ansvarar du bland annat för att:

 • Före provningen se till att provobjektet prepareras, förbereds och installeras

 • Genomföra provning i avancerad labbmiljö

 • Underhålla och kalibirera instrumenten i provcellerna

 • Arbeta med systematisk felsökning

 • Ha kundkontakt genom mail och telefon avseende prövningen av kundens objekt

Vi söker dig som

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att kvalificera för tjänsten så ser vi att du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska, goda kunskaper i Officepaketet samt ett B-körkort. Du är även öppen för ett flexibelt arbetsschema då AVL tillämpar ett skiftschema. Vidare ser du dig själv som en händig person samt att du har ett intresse av fordon, motorer och teknik.

 • Vänligen, skicka ditt CV och ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för fordon, motorer och teknik i din ansökan.

Det är meriterande om du har:

 • En relevant utbildning från gymnasiet eller högskola/universitet
 • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, skiftschema
 • Placering: Södertälje eller Haninge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

AVL List Sweden AB

Läs gärna mer om AVL påLinkedinoch på derashemsida.

Bli direktrekryterad till AVL List Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här