My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104338

Head of Customer Success till EFUEL

EFUEL är ett snabbrörligt bolag och ett tight team med en varm, vänlig och välkomnande kultur. Nu söker vi dig som vill leda Customer Success-teamet och se till att EFUEL får behålla sin fantastiska rating på Trustpilot. Du kommer i denna roll ha ett övergripande ansvar över kundupplevelsen och se till att EFUEL kan fortsätta leverera i världsklass!

Ansök här

Företag: EFUEL

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

EFUEL grundades 2019 med visionen att vara den ledande nischdistributören av hårdvara för elbilsladdning till installatörer och återförsäljare i Norden. Förutom att förse deras partners med toppmoderna elbilsladdningslösningar driver de också innovation och effektiviseringar av elbilsbranschen och deras engagerade team strävar ständigt att varar i framkant av utvecklingen.

I en bransch som ständigt förändras med nya aktörer och produkter, är EFUELs Customer Success-team en kritisk funktion. De är inte bara experter på att skapa en kundupplevelse i världsklass, deras kundinsikter bidrar till att sätta riktningen för EFUEL framåt. EFUELs fokus på innovation och partnerskap gör dem till en unik aktör, och nu söker vi dig som vill leda Customer Success-teamet framåt.

Arbetsuppgifter

Som Head over Customer Success är du ansvarig för att leda och utveckla Customer Success-teamet. Du kommer att arbeta nära hela bolaget, men extra nära samarbetar du med säljteamet, marknadsteamet och inköp för att säkerställa att bolaget ger sina kunder och partners den bästa möjliga förutsättningen att lyckas. Du kommer att arbeta både operativt och bemöta kunder i supporten och strategiskt med att fortsätta utveckla teamet och kundupplevelsen framåt.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i, eller leda, ett högpresterande kundserviceteam
  • Har goda kunskaper inom energibranschen, gärna från elbilsladdningsbranschen
  • Har ett stort intresse för tekniska produkter
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat då både språken förekommer dagligen

Som person ser vi att du har en mycket hög servicekänsla, där du alltid strävar efter att leverera med högsta kvalitet. Du trivs i en energisk start-up-miljö och har en förmåga att motivera och engagera andra. Du har en förmåga att leda andra, samtidigt som du är prestigelös i din roll. Framåt i processen kommer vi främst fokusera på följande personliga egenskaper:

  • Serviceinriktad
  • Resultatinriktad
  • Problemlösande
  • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

EFUEL

Du kan läsa mer om EFUEL här!

Bli direktrekryterad till EFUEL

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sjösten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104338

Ansök här