My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104634

HR-ansvarig till Keller Grundläggning

KELLER GRUNDLÄGGNING AB

Har du bred erfarenhet inom HR och har arbetat med uppgifter såsom fackliga förhandlingar, operativt arbete inom rekrytering och brinner för att utveckla HR-processer? Då kan denna möjlighet vara för dig! Keller Grundläggning letar nu efter en HR-ansvarig som kan ta sig an denna roll på deltid, med en omfattning på 60%. Om du för närvarande har annan sysselsättning och letar efter en spännande möjlighet - skicka då in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: KELLER GRUNDLÄGGNING AB

Plats: Varlabergsvägen 11, Kungsbacka

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, Tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som HR-ansvarig är din roll att främja utvecklingen av företaget och organisationen genom att både utveckla nya HR-processer och förbättra befintliga. Du agerar som ett stöd för cheferna och lyssnar aktivt på medarbetarnas behov och synpunkter. Dessutom ansvarar du för att driva de operativa uppgifterna inom rekrytering, introduktion av nya medarbetare, hantering av medarbetarhälsa och rehabilitering, samt att ta hand om individuella ärenden och arbetsrättsliga frågor. Du säkerställer också att företaget upprätthåller överenskommelserna i de kollektivavtal de har ingått genom sin arbetsgivarorganisation. I din roll kommer du att arbeta nära och rapportera direkt till VD:n och samarbeta med andra HR-funktioner inom koncernen.

Du erbjuds

 • En roll som ger dig möjlighet att vara självgående och ta eget ansvar för ditt arbete
 • En roll där du har möjlighet att påverka och förbättra HR-processer
 • Att bli en del av ett företag med en positiv och öppen företagskultur
 • Ett bra förmånspaket

Vi söker dig som

 • Har en YH-/ eller högskoleutbildning inom HR eller likvärdig
 • Har minst 5 års erfarenhet från en likvärdig roll
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Arbetat med Byggföretagens kollektivavtal
 • Talar och skriver obehindrat på tyska och norska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven
 • Självgående
 • Ansvarstagande
 • Lösningsorienterad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

KELLER GRUNDLÄGGNING AB

Keller Grundläggning är ett företag inom byggbranschen som fokuserar på grundläggning och geoteknik. De erbjuder expertis inom områden som jord- och grundläggningsarbeten, samt specialiserade lösningar för komplexa projekt. Med sin erfarenhet och tekniska kompetens arbetar Keller Grundläggning för att leverera högkvalitativa resultat och bidra till framgångsrika byggprojekt över hela världen. Läs mer om Keller här!

Bli direktrekryterad till KELLER GRUNDLÄGGNING AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Grann eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104634

Ansök här