Sökresultat
Annons-ID: 15097585

Husföreståndare/Administratör till Länsstyrelsen i Dalarna

LÄNSSTYRELSEN I DALARNAS LÄN

Hos Länsstyrelsen i Dalarna erbjuds nu en varierande roll där du kommer arbeta med intern service i residenset. Vi söker dig som kan starta omgående och som känner igen dig i beskrivningen att vara serviceinriktad och flexibel. Detta är inledningsvis ett begränsat uppdrag till den 30 november, men med chans till förlängning.

Ansök här

Företag: LÄNSSTYRELSEN I DALARNAS LÄN

Stad: Falun

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i länet. Myndigheten är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Länsstyrelsen arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

I rollen som Husföreståndare/Administratör kommer du tillhöra enheten för intern service som ansvarar för stöd till länsledningen, lokaler och lokalvård, vaktmästeri, reception, centraldiarium och arkiv. Inledningsvis kommer du att gå bredvid en kollega för att lära dig arbetet. Det är även denna kollega du kommer att arbeta nära och det är därför viktigt att du är en god lagspelare. Tjänsten är delad där du på 50% kommer att arbeta som husföreståndare och de resterade 50% arbetar du med andra förekommande arbetsuppgifter inom intern service, det kan vara allt i från bemanning av reception till administrativa arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är beredd att hjälpa till där det behövs som mest.

Som husföreståndare ansvarar du för den dagliga driften i residenset och arbetar, tillsammans med landshövdingens sekreterare, med planering och genomförande av landshövdingens representation med mera. I arbetet ingår också ansvar för eventuell serveringspersonal samt vissa kontakter med leverantörer, vaktmästare och fastighetsägare.

Du erbjuds

• En möjlighet att få arbeta på en statlig myndighet

• En arbetsplats med fina lokaler som är lokaliserade mitt i centrum

Arbetsuppgifter

 • Planering, genomförande och efterarbete vid olika typer av representation (kaffe, lunch, middagar). Serveringspersonal finns för större evenemang
 • Självständigt tillreda och servera enklare måltider
 • Inköp och fakturahantering
 • Ansvara för att lokalerna hålls fina och representativa (ej lokalvård)
 • Ta emot och ge god service till residensets besökare
 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter vid enheten för intern service (t.ex. receptionsarbete, bistå kontorsservice)

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, har köks- eller restaurangutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet
 • Kan behärska det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift då det förekommer i det dagliga arbetet
 • Har god datavana samt erfarenhet av MS Office (Outlook och Word)
 • Har svenskt medborgarskap

Det är meriterande om du har

 • B-Körkort
 • Har erfarenhet av att komponera menyer och planera evenemang även för större sällskap
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta på en myndighet
 • Behärskar engelska i tal, detta då det kan förekomma i tjänsten

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar
 • Samarbetsförmåga

Övrig information

 • Arbetstiderna är främst förlagda dagtid, men kvällar och helger kan även förekomma

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

LÄNSSTYRELSEN I DALARNAS LÄN

Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här