My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15056177

ICT-Tekniker till Datacenter

Utforska en spännande möjlighet med oss på Academic Work! Vi letar efter en IT- och teknikintresserad person att ansluta till vårt dynamiska team vid ICT-centret strax norr om Stockholm, i Rosersberg. Med vårt 24/7-driftschema får du en mångsidig arbetsupplevelse med dag-, kvälls- och nattskift och en flexibel arbetsvardag. Sök tjänsten som ICT-tekniker idag!

Ansök här

Plats: Rosersberg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 3-skift

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Uppdraget som ICT-tekniker ger dig en spännande möjlighet att få arbeta hos en av de ledande aktörerna inom IT och telekom med morgondagens teknik i ett team som präglas av en stor skopa lagkänsla, samarbete och humor.

Uppdraget inleds med en månads introduktion på dagtid där du får ta rygg på dina seniora kollegor för att bli varm i kläderna och känna dig trygg innan du tar klivet in i skiftschemat. När du väl börjar i skiftschemat kommer du arbeta i ett rullande 3-skift med arbetspass förlagda både förmiddag, eftermiddag och kväll/natt. Du kommer alltid ha minst en kollega vid din sida under skiftpassen.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult hos Academic Work och arbeta ute hos bolaget i fråga. Uppdraget är långsiktigt och förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns mycket goda möjligheter till förlängning.

Vi erbjuder:

 • En spännande möjlighet att utvecklas inom IT-branschen och vara en del av den dagliga supporten.
 • En stimulerande arbetsmiljö med en stark företagskultur och skickliga kollegor som arbetar med de senaste teknikerna.
 • En långsiktig position Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Som ICT-tekniker innefattar dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifter

 • Hantera supportärenden relaterade till organisationens hård- och mjukvara.
 • Analysera och lösa problem, antingen självständigt eller genom att koordinera med andra supportteam för mer komplexa ärenden.
 • Arbeta med hårdvarusupport, felsökning och övervakning.

Vi söker dig som

 • Har en stark passion för IT och teknik, med förmågan att ta in ny information och driva ditt eget lärande.
 • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.
 • Har god datorvana och är bekväm med att arbeta i ett 3-skiftschema.
 • Är en lagspelare med god samarbetsförmåga.
 • Har god dokumentationsförmåga.
 • Är ute efter en långsiktig tjänst där du kan utvecklas. Vi rekommenderar att du som söker har B-körkort och tillgång till egen bil för att underlätta din pendling till och från arbetsplatsen.

Övrig information:

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. En månads introduktion på dagtid och därefter arbete i 3-skift.
 • Placering: Rosersberg, norr om Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Erik Örtegren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15056177

Ansök här