info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098854

Industrialiseringsingenjör till Getinge

Maquet Critical Care AB

Getinge har flera spännande projekt på gång och vill nu stärka sitt team med en industrialiseringsingenjör! Med fokus på nyutveckling och vidareutveckling av högteknologiska medicintekniska produkter arbetar du tillsammans med ditt team för att säkerställa en effektiv och smidig produktionslina. Du som gillar att ta tag i det okända och har vana av att arbeta produktiontekniskt är som klippt och skuren för rollen. Skicka in din ansökan redan nu!

Ansök här

Företag: Maquet Critical Care AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som industrialiseringsingenjör på Getinge arbetar du i projektform tillsammans med R&D-avdelningarna och produktionen med att skapa en friktionsfri produktionslina för de världsledande ventilatorer och anestesisystem som Getinge utvecklar och tillverkar. Du har således en viktig funktion i organisationen och ditt tvärfunktionella arbete är avgörande för att de högteknologiska produkterna går att realisera i produktionslinan. Din roll och arbetsinsats bidrar således till förbättrad livskvalité till människor världen över!

I rollen arbetar du i projektform och tvärfunktionellt med ditt team med problemställningar och lösningsfokus. Du samarbetar med diverse avdelningar och divisioner på både Sverigenivå samt internationellt.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som bidrar med samhällsnytta
 • Ett stimulerande och givande arbete med många kontaktytor
 • En långsiktig tjänst på ett världsledande medtech-bolag

Anställningen är initialt en konsulttjänst via Academic Work men ambitionen av alla parter är att du kommer att erbjudas en anställning på företaget längre fram.

Arbetsuppgifter

 • Förbereda produktionsprocesser för nya produkter
 • Utveckla och implementera rutiner för produktionslinorna
 • Delta i diskussioner och design reviews relaterat till nyutvecklade produkter

Vi söker dig som

 • Har en genomförd ingenjörsutbildning
 • Har mycket goda kunskaper inom produktiontekniskt arbete
 • Har god kunskap av att sätta upp processer relaterat till produktion
 • Har kunskap kring validerings- och kvalitetsarbete
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, då kommunikation sker på båda språken

Det är meriterande om:

 • Du har erfarenhet av att arbeta inom den medicintekniska branschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Erik Gund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på erik.gund@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098854

Ansök här