info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099103

Infrastrukturstekniker på deltid till Sundsvalls IT & Automation!

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett företag som värdesätter dig och dina ambitioner? Sundsvalls IT & Automation är experter på industriell IT-infrastruktur och levererar helheltslösningar som säkerställer att den tekniska miljön fungerar. Idag, imorgon och under lång tid framöver. Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och ett varierat arbete tillsammans med kunniga kollegor! Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Ansök här

Företag: Sundsvalls IT & Automation AB

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: IT

Omfattning: Deltid

Startdatum: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Sundsvalls IT & Automation specialiserar sig på industriell IT-infrastruktur. Industrier har idag åtskilliga system som är helt avgörande för den dagliga driften och dessa behöver installeras, underhållas och säkras av personer med rätt kunskap.

Företaget växer och med en ökad efterfrågan från kunder finns nu ett behov av att förstärka teamet. Nu får du som är i slutskedet av dina studier möjlighet att kliva in som infrastrukturtekniker på deltid och växa in i rollen för att efter avslutade studier kliva upp på heltid. Idag är de 10 anställda som samtliga utgår från helt nya lokaler vid norra brofästet i Sundsvall.

Du erbjuds

 • En arbetsgivare som månar om att du som anställd ska ta nästa steg i din utveckling
 • Ett varierat arbete med stora möjligheter att påverka den tekniska miljön, i ett nära samarbete med kund
 • Att vara en del av ett kompetent team som tillsammans strävar efter de mest innovativa lösningarna

Arbetsuppgifter

 • Planera, implementera och underhålla IT-miljön ute hos kunder
 • Förbättringsarbeten av IT-infrastrukturen
 • Felsökning och felavhjälpning

Vi söker dig som

 • Är studerande inom IT/data/nätverk alternativt annan utbildning vi bedömer likvärdig på minst 50% med planerad examen juni 2024
 • Har kunskap om IT infrastruktur
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då kommunikation och dokumentation genomförs på båda språken
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har kunskap inom

 • Nätverk (Cisco CCNA eller motsvarande)
 • VMware (vSphere, NSX, VSAN)
 • Checkpoint (CCSA eller motsvarande)
 • Microsoft Windows (Server, Desktop, AD)
 • Linux

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Sundsvalls IT & Automation AB

Sundsvalls IT & Automation är experter på industriell IT-infrastruktur och levererar helheltslösningar som säkerställer att IT-miljön fungerar. Idag, imorgon och under lång tid framöver.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Freja Wojén Qvick eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099103

Ansök här