My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104116

Ingenjör inom kemi till Geberits traineeprogram!

Geberit

Geberit erbjuder dig som nyexad en möjlighet att forma din framtid utifrån dina spetskunskaper samt intressen genom ett välarbetat traineeprogram. Geberit är en ledande aktör inom vatten- och sanitetsteknik och strävar efter att vara i framkant när det gäller innovation och hållbarhet och det är där du kommer in. Genom Geberits traineeprogram får du chansen att applicera dina kunskaper i praktiken och utveckla dig själv i en inspirerande arbetsmiljö, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Geberit

Plats: Bromölla, Lund, Kristianstad, Karlskrona

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: September

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Med över 140 års erfarenhet inom branschen är Geberit marknadsledande i Europa när det gäller sanitetsprodukter. Med ett fortsatt kontinuerligt fokus på att erbjuda produkter av högsta kvalitet och banbrytande teknik utmanar de marknaden. Geberit har en stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, vilket ger ett unikt mervärde inom sanitetsteknik och badrumskeramik. Produktionsnätverket omfattar 26 produktionsanläggningar, varav 4 utanför Europa. I Bromölla, i nordöstra Skåne (med en otrolig utsikt över vattnet!), tillverkar de toalettstolar och handfat under det välkända varumärket IFÖ.

Då Geberit satsar på sin strategiska resa med höga ambitioner leder det till många spännande men utmanande projekt. Som nyexaminerad får du en unik chans att delta i detta arbete genom ett omfattande traineeprogram!"

Kika gärna in videon nedan, för att lära känna Geberit ännu bättre!

Traneeprogrammet

Traineeprogrammet sträcker sig över 6 månader, vilket ska ge dig en helhetsförståelse för produktionsprocessen. Det är en unik möjlighet att få en god förståelse för keramikproduktionens olika faser. Du kommer inte bara att observera utan aktivt delta i varje steg, från hantering av råmaterial till framställning av den slutgiltiga produkten. Genom att följa hela processen, från första stegen med att förbereda massan till den avslutande bränningen, kommer du att få en djup förståelse för de tekniker och metoder som används inom branschen. Under handledning av erfarna mentorer inom branschen, kommer du att få stöd och vägledning genom hela programmet.

Om du finner ett starkare intresse för någon del keramikprocessen, kommer programmet att anpassas för att ge dig möjlighet att fördjupa dig ytterligare i detta område.

En viktig del av träningsprogrammet är att inte bara förstå de tekniska aspekterna av keramikproduktionen utan också att utveckla en förståelse för de mer organisatoriska aspekterna av arbetsplatsen. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med operatörer och andra medarbetare för att inte bara lära dig hur man utför olika uppgifter utan också för att förstå deras perspektiv och erfarenheter. Detta kommer att ge dig en helhetsbild av produktionen och göra det möjligt för dig att bidra på ett meningsfullt sätt till företagets framtidsvisoner.

Sammanfattningsvis kommer traineeprogrammet att ge dig en omfattande och mångsidig upplevelse inom keramikproduktionen. Du kommer att få möjlighet att utveckla både dina tekniska färdigheter och din förståelse för arbetsplatsens dynamik, vilket kommer att förbereda dig för en framgångsrik karriär inom branschen. Efter Traineeprogrammet kommer du att börja i Ceramic technology avdelningen, där rollen kommer formas efter dig och dina erfarenheter, egenskaper och intressen!

Du erbjuds

 • Ett genomarbetat traineeprogram som ger dig en omfattande förståelse för alla delar av företaget.

 • En trygg anställning med bra anställningsförmåner så som friskvårdsbidrag, försäkringar, förmånscykel, bonusprogram med mera.

 • Fina utvecklingsmöjligheter där målet är att skräddarsy rollen efter dina intressen, egenskaper och kunskaper.

 • Att bli en del av ett företag där värdeorden - integritet, förnyelse, engagemang, ödmjukhet och laganda - inte bara är tomma ord utan en levande verklighet.

Vi söker dig som

 • Har en examen som civilingenjör eller högskoleingenjör inom kemiteknik, eller motsvarande
 • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska

Det är meriterande om du har

 • Praktisk erfarenhet av arbete inom industri
 • Kunskaper inom projektledning och Lean-metoder

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Resultatorienterad

Övrig information

 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Bromölla
 • Antal: 1 person

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Geberit

Klicka här för att komma till Geberits hemsida där du kan läsa mer!

Bli direktrekryterad till Geberit

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104116

Ansök här