My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101691

Ingenjör inom Quality Management till ett expansivt Medtech-bolag

Spectro Analytic Irradia

Är du en dedikerad ingenjör inom Quality Management med passion för att säkerställa och höja kvalitetsstandarden inom medtech-industrin? Vi söker dig som är engagerad och som vill vara en nyckelspelare i ett växande team. Om du trivs i en dynamisk miljö där din expertis kan göra skillnad och bidra till viktiga innovationer, då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!

Ansök här

Företag: Spectro Analytic Irradia

Plats: Spånga

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker nu en ingenjör inom Quality Management till MedTech-bolaget Irradia. I rollen som kvalitetsingenjör kommer du att jobba med kvalitetsledningen och med tiden ansvara för att säkerställa att slutprodukterna är säkra, pålitliga och uppfyller kundernas förväntningar – allt i enlighet med gällande regelverk, standarder och krav. Som kvalitetsingenjör kommer du att få en gedigen onboarding och upplärning vid start, erbjudas löpande relevanta utbildningar och med tiden kunna ta dig an större ansvarsområden. Vi söker därför dig som har ett intresse för kvalitetsstyrning, dokumentationsframtagning och trivs med att arbeta strukturerat, noggrant och detaljerat samtidigt som du har en förståelse för helheten.

Du erbjuds:

 • Stora möjligheter att växa med bolaget och mycket goda utvecklingsmöjligheter
 • Löpande utbildningar inom bland annat kvalitetsledning, produkter och certifieringar
 • Vara med på en spännande resa i expansionsfas mot nya marknader

Arbetsuppgifter

 • Att kontinuerligt jobba för att förvalta, utveckla och förbättra företagets kvalitetsledningssystem, gentemot mot krav som exempelvis MDD, MDR, ISO-13485, ISO-9001
 • Upprätthålla regelverk/krav på medicintekniska produkter
 • Dokumentation och uppföljning av bland annat testrapporter och checklistor
 • Med tiden kunna axla ett större ansvar och även förmåga att förstå regulatoriska krav, standarder och regelverk för internationella marknader

Vi söker dig som

 • Har minst en högskoleingenjörsexamen inom medicinteknik. Också management, elektronik eller data alternativ annan relevant arbetslivserfarenhet är dock intressant
 • Är bekant med regulatoriska krav och kvalitetssäkring, där du har en grundläggande förståelse för regelverk, standarder och begrepp (så som ISO, MDD, MDR)
 • Besitter god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i tal och skrift, då språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Civilingenjörsexamen med relevant inriktning (se krav ovan)
 • Tidigare branscherfarenhet inom MedTech eller Life Science
 • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet av att jobba med kvalitetsledningssystem så som exempelvis ISO/MDD/MDR, eller revisionserfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Irradias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Spectro Analytic Irradia

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ilknur Kaya eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101691

Ansök här