My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15095348

Ingenjörer till kund inom försvarsindustrin

Vill du jobba med tekniska lösningar som ökar tryggheten i vårt samhälle? Nu har du chansen! Vi söker drivna, nyfikna och engagerade ingenjörer som vill starta sin karriär eller utvecklas vidare på en arbetsplats med stora möjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Arboga

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Till vår kund i Arboga söker vi nu drivna och nyfikna ingenjörer. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag. Vår kund verkar inom flera olika teknikområden vilket möjliggör utveckling i din karriär och vi ser gärna att du är intresserad av att utvecklas och utmanas. Du kommer att vara anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund, uppdraget är långsiktigt.

Vår kund står redo att välkomna dig in i en värld där de utvecklar, tillverkar och supportar produkter som används av försvarsmakter runtom i världen. Du är varmt välkommen in med din ansökan oavsett om du är nyexaminerad och söker din första arbetsgivare eller besitter flerårig erfarenhet. Teamet du kommer att ingå i består av ungefär 25 kollegor med en bred teknisk kompetens och kulturen i teamet beskrivs som inkluderande och prestigelös. Du kommer att introduceras till din arbetsroll genom ett mentorprogram där dina seniora kollegor kommer agera mentorer. Tillsammans verkar de inom flera olika teknikområden där alla delar ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med stort fokus på trivsel, samarbete och utveckling i en flexibel miljö
 • Att arbeta med underhåll av teknik i flera olika spännande projekt

Arbetsuppgifter

 • Olika teknikområden som analog-, digital- och mjukvara samt mikrovågs- och mätteknik
 • Underhållslösningar inom elektronik och tillhörande dokumentation
 • Support till kunder, slutanvändare och verkstäder med felsökningar, komplexa fel och förbättringsarbeten
 • Utveckling och support av underhållsresurser innefattande både hård- och mjukvara

Vi söker dig som

 • Har en avslutad utbildning som högskole- eller civilingenjör. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdig
 • Kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper inom engelska, då det dagliga arbetet sker på de båda språken
 • Innehar svenskt medborgarskap, ej dubbla med anledning av säkerhetsklassningen

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • Programmering
 • Mätteknik
 • Underhåll av flygplanselektronik

Som person är du:

 • Samarbetsvillig
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • Strukturerad

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ett personlighetstest kommer att ingå i processen.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider 07.30-16.12 med möjlighet till flex
 • Placering: Arboga

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Matilda Ekholm eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15095348

Ansök här