My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100668

Inköpare och produktionsplanerare till cybersäkerhetsbolaget Fibersystem!

Fibersystem AB

Kan du föreställa dig hur ett samhälle utan säkerhet skulle se ut för dig och dina nära? Säkerhetsbranschen har blivit oerhört betydelsefull, och just nu söker vi dig som vill vara med på denna viktiga resa! Fibersystem ger dig nu chansen att använda din kompetens för att stärka svensk och internationell cybersäkerhet. Om detta låter spännande, kan rollen som Inköpare och produktionsplanerare vara rollen för dig. Sök redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Fibersystem AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I rollen som Inköpare och produktionsplanerare hos Fibersystem kommer du att starta tillverkningar mot behov, ha leveransbevakning av tidigare lagda inköp samt ha kontakt med leverantörer via mail och telefon. Du kommer att skapa inköp mot materielbehov i materialplaneringssystemet Monitor, se över prisbevakning och ha prisförhandling mot leverantör. Tillsammans med den produktionsansvariga i teamet kommer du att planera och rapportera förseningar, samt kommunicera till projektledningsteamet om det sker några förändringar. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kan innefatta bland annat:

 • Se till att listorna över komponenter som saknas till produktion är uppdaterade. Dessa ska rapporteras veckovis till ledningen.
 • Ha leveransbevakning och kommunicera leveransdatum till säljavdelning.
 • Se till att inköpsorderstocken ligger i fas och uppdateras löpande.
 • Ha bevakning av inleveranser mot datum samt upprätta och uppdatera leveransplaner för samtliga beställningar.
 • Gå igenom orderstock med ekonomi och rapportera vad vi behöver justera.
 • Planering för interna och externa produktioner samt ha uppföljning med produktioner/beredning.
 • Mottagare av produktöverlämning från projekt/utveckling.
 • Ansvarig för att det finns referensexemplar/likare hos underleverantör.

Du erbjuds:

 • Att få jobba på ett företag med ett stort samhällsnyttigt syfte.
 • Att få samarbeta med stora svenska och internationella kunder.
 • Att vara med i en spännande resa i en mycket expansiv bransch hos ett företag som dessutom fått DI Gasell utmärkelser tre år på raken.

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet inom inköp/logistik/produktionsplanering och helst inom liknande bransch, dvs elektronik/IT.
 • Har goda kunskaper inom MS Office-paketet.
 • Kan uttrycka sig väl på svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer att använda båda språken vardagligen i ditt arbete.

Det är meriterande om du har:

 • Arbetat i systemet Monitor eller andra liknande materialplaneringssystem.

Fibersystem lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper: För att trivas i rollen behöver du ha ett sinne för att ta initiativ och vara självgående. Din förmåga att vara både analytisk och detaljorienterad kommer vara nyckeln till framgång tillsammans med att vara kommunikativ, en lagspelare och strukturerad.

Om rekryteringsprocessen

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Övrigt: Fibersystem har en viktig funktion i Sveriges nationella försvar, därmed är denna tjänst säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning i form av bakgrundskontroll och säkerhetsintervju kommer genomföras innan tjänsten kan påbörjas i enlighet med säkerhetsskyddslagen. För att kunna genomföra en säkerhetsklassning krävs svenskt medborgarskap.

Fibersystem AB

Fibersystem utvecklar bland annat IT- och kommunikationsprodukter för extrema krav. Produkterna används framföra allt inom försvar, samhällssäkerhet och infrastruktur, men allt mer till andra organisationer och företag som söker en högre nivå av säkerhet än det som erbjuds av konventionella IT-säkerhetsprodukter. De är en viktig del av det svenska totalförsvaret som huvudleverantör och deras produkter finns installerade över hela världen.

Bli direktrekryterad till Fibersystem AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Markström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100668

Ansök här