My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101630

Inköpare till ett väletablerat teknikbolag!

Är du driven, självgående och har ett stort intresse för operativt och strategiskt inköp? Trivs du i dynamiska miljöer med högt i tak där du får ta ett stort ansvar över inköpsprocessen och kontakten med leverantörer? Då är den här rollen som inköpare något för dig! Här får du möjligheten att arbeta i en bred och varierande roll med stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Sök tjänsten redan idag - Urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Spånga

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som inköpare på bolaget arbetar du både självständigt och teambaserat i en miljö med både driv och energi. Avdelningen består av 20 kollegor varav 5 tillhör ditt team i Supply Chain. Du kommer ansvara strategiskt men även operativt för inköpsprocessen mot leverantörer och samarbeta nära med produktion, inköp, sälj och konstruktion. Ditt vardagliga arbete består främst av inköpsregistrering och hantering av leveransplaner, prishantering, prognoser, lagernivåer, lageromsättning och dokumentation. Du ska även känna dig bekväm med att arbeta strategiskt med leverantörer då det kan förekomma i arbetet. Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Bevaka och granska ordererkännanden från leverantörer.
 • Bidra till lägre kapitalbindning och sänkta inköpskostnader.
 • Delta i arbetet vid eventuell reklamationshantering mot leverantörer.
 • Förhandla avtal med leverantörer och säkerställa bästa möjliga villkor.
 • Bevaka att leveranser sker i tid och säkerställa hemtagning i samarbete med konstruktion/produktion/logistik.
 • Aktivt genomföra inköpsplanering och arbeta med beställningspunkter och orderstorlekar för att optimera lagernivåer.

Bolaget erbjuder en sund, säker, engagerande och attraktiv arbetsplats där medarbetare kan växa både personligt och professionellt. De erbjuder en marknadsmässig lön, kollektivavtal och ett brett utbud av förmåner, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Bolaget har även ett stort fokus på hälsa och har årliga insatser för att sträva mot en bra hälsa på arbetsplatsen.

Vi söker dig som

 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom operativt/strategiskt inköp i en liknande roll, gärna inom liknande bransch eller från tillverkande bolag. Du ska även ha arbetat med leverantörsutveckling.
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet, främst i Excel då hela produktionsplaneringen sker i Excel.
 • Har god erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet SAP, så du kan navigera runt i inköpsmodulerna.
 • Har B-körkort, då tjänsten kräver arbetsresor till exempelvis leverantörer.
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift då du kommer ha vardaglig kontakt med internationella leverantörer.

Det är meriterande om du har:

 • En eftergymnasial utbildning inom inköp.
 • Tidigare erfarenhet inom inköp av stålbearbetning eller svetsning.

För att lyckas i rollen ser bolaget att du har följande personliga egenskaper: Du är självgående, driven och kommunikativ samt har ett genuint intresse av affärer och inköp. Du ska trivas i en organisation där det är högt i tak och där man samarbetar nära med både kollegor och kunder tvärfunktionellt. Du är positiv, nyfiken och har ett flexibelt förhållningssätt. Du har en analytisk ådra och en känsla för att kunna bryta ner större problem för att förstå både helhet och detaljer.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Markström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101630

Ansök här