info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098644

Inköpare till OneMed i Malmö

OneMed Sverige AB

Vill du utvecklas på Sveriges ledande partner till hälso- och sjukvården? Nu har du chansen att bli en del av OneMed och vara med på deras tillväxtresa! För att lyckas väl i rollen ser vi att du är ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Stämmer detta in på dig? Missa inte chansen, sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: OneMed Sverige AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

OneMed är Norra Europas ledande partner till hälso- och sjukvården, med ett heltäckande sortiment inom medicinsk förbrukningsmateriel samt verksamhetsförbättrande tjänster och stödsystem. Företaget erbjuder sina kunder en helhetslösning och kan genom en nära dialog vara en samarbetspartner som förstår hälso- och sjukvårdens behov.

Du kommer tillhöra affärsteamet Government Defense Medical Equipment, som mestadels inriktar sig på Medical Technical Equipment. I teamet är det viktigt med ett bra samarbete i form av att man hjälps åt att lösa de uppgifter som åligger en och att man tar ett stort ägandeskap över sina ansvarsområden. Därför ser vi att du är en lagspelare, ansvarstagande och utöver det kommunikativ då rollen innebär mycket kommunikation med leverantörer via telefon och mejl. Det är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, därefter finns det goda möjligheter att bli direktanställd av OneMed med förutsättning att ni trivs med varandra.

Du erbjuds

 • En chans att visa vad du går för inom en internationell organisation med utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

Arbetsuppgifter

 • Samla in data från berörda leverantörer
 • Organisera insamlad data inom OneMed´s system
 • Kommunikation med leverantörer gällande insamlad data
 • Underhåll av leverantörer och leverantörsdata samt priser och avtal
 • Distribuera insamlad data till berörda steakholders inom OneMed
 • Analysarbete i form av ekonomiska- och affärsstrategiska analyser

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av inköp och liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
 • Har god datorvana, framför allt av Excel
 • Flytande i svenska och engelska
 • Har B-körkort (det kan förekomma resor i tjänsten på lång sikt)

Det är meriterande om du har

 • Utbildning inom inköp, supply chain eller liknande
 • Erfarenhet av affärssystemet Jeeves
 • Har sjukvårdsbakgrund inom Medicinteknik

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som är ansvarstagande, kommunikativ och självgående. Du har även en analytisk förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också initiativtagande och nyfiken i form av att du aktivt söker svaren på de arbetsuppgifter som du ansvarar för.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Västra Hamnen, Malmö
 • Arbetstider: Kontorstider
 • Om uppdraget: Avtal skrivs initialt på sex månader och med förutsättning att ni trivs med varandra blir du direktanställd av OneMed därefter
 • För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att fylla i den blankett som du finner här och skicka till registerutdrag@polisen.se eller med post till Rikspolisstyrelsen, Box 757, 981 27 Kiruna. Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

OneMed Sverige AB

Läs mer om OneMed här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Archenholtz eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098644

Ansök här