My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102214

Installationsassistent sökes till Assist Workshop i Linköping!

A Workshop Linköping AB

Letar du efter ett uppdrag där du får möjligheten att arbeta fysiskt och vara på resande fot under arbetsdagen? Just nu söker vi efter dig som är student och vill arbeta extra under studierna. Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: A Workshop Linköping AB

Plats: Linköping

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Assist Workshop är ett företag med mångårig erfarenhet av service och reparationer av hemelektronik och vitvaror. På Assist Workshop kommer du att bli en del av ett härligt gäng medarbetare på en arbetsplats med en positiv och välkomnande atmosfär. Du erbjuds ett varierande arbete som kan kombineras med dina studier. Tjänsten innebär att du tillsammans med installatören åker ut och hjälper kunder utefter deras önskan. Detta innefattar att assistera installatören med allt denne behöver hjälp med såsom att bära vitvaror, plocka undan skräp och köra bil.

Vi startar nu upp en ny studentpool hos Assist Workshop med flera kollegor från Academic Work. Du och dina kollegor i studentpoolen förväntas tillsammans stötta upp vid arbetstoppar och frånvaro av ordinarie personal. Dina kollegor i studentpoolen är studenter precis som dig och arbetar deltid. Det finns även möjlighet till sommarjobb.

Arbetet är förlagt måndag till fredag under dagtid. I rollen som installationsassistent kan det även förekomma uppdrag utanför Linköping.

Du erbjuds

  • Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier
  • Möjlighet att arbeta mer under sommarlov och andra lov
  • Möjligheten att bli en del av ett härligt gäng med god stämning

Vi söker dig som

  • Har körkort
  • Är i god fysik form då arbetet kan komma att innebära tunga lyft
  • Har en bra kommunikationsförmåga

Det är meriterande om du tidigare sysslat med installation av vitvaror eller allmänt är kunnig när det kommer till verktyg.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Anpassningsbar
  • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Ringborg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102214

Ansök här