info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099820

Installera mera - Onnec behöver bli flera!

Onnec Group strävar efter att vara hjärtat i cONNECtions och behöver stärka upp teamet med tekniska installatörer! Som installatör hos Onnec får du vara med att tillhandahålla framtidens datacenter samtidigt som du är en del av ett familjärt företag där alla bryr sig om och hjälper varandra. I den här rollen sitter du inte stilla bakom en dator utan får vara ute på fält och uppleva spännande projekt!

Ansök här

Företag: ONNEC Sweden AB

Plats: Stockholm med omnejd

Jobbkategori: Other

Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning

Startdatum: Omgående / efter årsskiftet

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Onnec's projekt innebär att de bygger och installerar servermiljöer, inklusive rack, kabelvägar och burar i datahallar. Arbetet kommer äga rum i områden som datacenter och datahallar. Varje projekt är unikt och innebär en kombination av kablar och konstruktion. Cirka 50% av arbetet handlar om att dra och ansluta fiberkablar, medan resterande 50% innebär att bygga och installera olika delar av nätverket.

Installationerna sker främst i Stockholmsområdet men det kommer även förekomma resor till kunder som sitter i Göteborg eller Malmö, dock är dessa resor korta och inte vanligt förekommande. Du kommer vara on site ute hos kunderna men även delta på månadsmöten på kontoret. Arbetet är fysiskt och kan innebära allt från att klättra och krypa med kablar som i en hinderbana till att kräva precision när fiber ska sättas med hänsyn till ljus, säkerhet och kvalitet.

Du erbjuds

 • Att vara med på Onnec Groups tillväxtresa!
 • Att arbeta i en spännande bransch med datacenter som är viktiga för svensk infrastruktur
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner

Arbetsuppgifter

 • Dra fiberkablar och installera datanät
 • Installera och koppla in hårdvara
 • Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i arbetet
 • Delta i månadsmöten på kontoret och vara ute hos kunderna

Vi söker dig som

 • Kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift
 • Tycker om att jobba praktiskt
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som snickare eller hantverkare

Det här är en roll där du kommer få lära dig mycket när du väl är på plats, Onnec värderar ditt mindset och hur du är som person. Du kommer få jobba praktiskt och vi ser således gärna att du har en god verktygsvana.

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom fibersvetsning (Fiber Splicing)

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malla Söderberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på malla.soderberg@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099820

Ansök här