info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098862

INTRESSEANMÄLAN! Ingenjörer med intresse för patent till AWA trainee 2024!

AWA Sweden AB

Kallar du dig själv för nerd? Eller är du snarare en generalist, en icke-nerd, som har det berömda helikopterperspektivet? Båda personlighetstyperna finns på AWA. Gemensamt är engagemanget, kunskapen och passionen för immaterialrätt (Intellectual Property, IP). De ser inga begränsningar i nya innovativa idéer utan brinner för att hjälpa sina kunder i teknikens framkant. Programmet är det enda av sitt slag i Europa (kanske i hela världen). Nu har du chansen att bli en del av AWA och en framtida expert inom IP – Engineers, Nerds, Welcome!

Ansök här

Företag: AWA Sweden AB

Plats: Flera orter

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: September 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Traineeprogrammet pågår under sju månader där du växelvis erbjuds utbildning (teori) och arbete på ditt lokala kontor tillsammans med ditt team och mentor (praktik). Utbildningsblocken hålls på AWAs olika kontor runt om i Sverige samt i Köpenhamn där du träffar dina andra traineekollegor och får möjligheten att bygga ditt nätverk inom AWA. Du kommer under traineeprogrammet vägledas av seniora patentombud vilka ger dig grunderna i svensk och internationell immaterialrätt samt strategisk rådgivning ur ett affärsperspektiv. Traineeprogrammet ger dig stora möjligheter till både personlig och professionell utveckling där du utbildas och tränas i allt från juridik till språkträning och hur man bäst skriver en patentansökan, men även affärsrådgivning och hur du lyckas i konsultrollen. Efter traineeprogrammets slut fortsätter du hos AWA som patentombud.

Nyfiken på att träffa några av dina framtida kollegor? AWA kommer befinna sig på arbetsmarknadsdagar i följande städer och datum:

  • 9 november Uppsala UTNARM
  • 14-15 november Lund ARKAD
  • 21-22 november Stockholm ARMADA
  • 6-7 februari Göteborg CHARM
  • 13 februari Linköping LARM
  • 30 januari Umeå UNIADEN

Vill du läsa mer om AWA? Besök deras LinkedIn HÄR

Kika gärna på klippet nedan för att höra mer om hur en av dina framtida kollegor förbereder sig för att bli European Patent Attorney – en av karriärvägarna inom AWA!

Vi söker dig som

OBS! Rekryteringen av 2024 års program drar i gång under februari/mars 2024 och vi kommer söka traineer till flertalet olika städer. Genom att skicka in en intresseanmälan garanteras du inte en plats i programmet utan signar upp dig på att få länken till annonsen skickad till dig när rekryteringen startar och då behöver du söka tjänsten på nytt.

Detta är ett program för dig som är ingenjör och som lockas av en roll som kombinerar teknik med juridik och affärer. Du har troligtvis ett stort intresse för språk, är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift och är intresserad av att få utvecklas inom patentbranschen!

För 2024 kommer vi söka dig som:

  • Är nyexaminerad eller gärna med några års arbetslivserfarenhet inom teknisk fysik, medicinteknik, nanoteknik, elektroteknik, datavetenskap/IT, AI, kemi, polymerteknik och life science
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och grundläggande kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Vi söker traineer till följande städer: Göteborg, Malmö, Växjö, Östersund, Jönköping, Linköping, Helsingborg, Uppsala, Stockholm, Lund

Övrig information

Bli direktrekryterad till AWA Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Sörell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098862

Ansök här