info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15097247

IT 3rd-line support till IXX-IT i Malmö eller Ängelholm!

Har du gedigen erfarenhet inom 2nd eller 3rd line support? Är du en vass problemlösare som älskar att befinna dig sociala sammanhang och leverera service i världsklass? Missa då inte chansen att få jobba på IXX-IT!

Ansök här

Plats: Malmö

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I denna roll kommer du vara en del av ett taggat och drivet 3rd line team. Här sitter ett gäng med blandad senioritet där du kommer få utvecklas! IXX-IT satsar stort på sin personal, så utöver tekniska utbildningar kommer du även få delta i utbildningar kopplat till din affärsmässighet och kommunikation! Kontoret ligger centralt på Stortorget i Malmö och det präglas av ett gäng som tycker om att umgås med varandra. I din roll kommer det vara viktigt att du inte bara har den tekniska erfarenheten, men även en affärsmässig och kommunikativ förmåga.

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande. Information om testerna

 • Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information
 • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra

Vi söker dig som

 • Har 2-3 års erfarenhet inom IT Support där du suttit med 2nd eller 3rd line.
 • Har erfarenhet av felsökning inom MS 365
 • Har gedigen erfarenhet inom AD och Azure
 • Har körkort B och tillgång till bil
 • Är obehindrad i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Det är även meriterande om du har spetskompetens inom något område nedan:

 • Cloud-tjänster (Microsoft)
 • Serverdrift (Windows)
 • Nätinfrastruktur (Fortinet, HP och Cisco)
 • Virtualisering (VMware, Hyper-V)
 • Serverhårdvara (HP)
 • Backuplösningar (Veeam)

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elise Mols eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal08@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15097247

Ansök här