Sökresultat
Annons-ID: 15097135

IT Business Analyst Till Husqvarna

Husqvarna Group

Vill du vara en drivande kraft i Husqvarna Groups framtida teknologiska framsteg? Som IT Business Analyst har du nyckelrollen i förändringsprocesser, där din förmåga att identifiera, strukturera och föra samman moderna IT-lösningar är avgörande. Här ges du goda möjligheter till utveckling, i en miljö där din kunskap värderas högt!

Ansök här

Företag: Husqvarna Group

Stad: Göteborg

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Hösten 2023

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Husqvarna Group är en världsledande leverantör inom utomhusprodukter och lösningar för skogsbruk, trädgård och byggsektorn. Här genomsyras arbetet av innovation, kvalitet och hållbarhet i utvecklingen av framtidens teknik. Hit söker vi nu efter en Business Analyst som vill spela en central roll i denna utveckling genom att översätta affärsbehov till tekniska specifikationer. Här samarbetar du nära med arkitekter och intressenter för att skapa tekniska lösningar samt säkerställer att leveranser uppfyller kraven.

Denna position passar dig som trivs i en dynamisk arbetsmiljö, där du, tillsammans med ditt team analyserar affärsrelaterade utmaningar och formger tekniska lösningar. Här ges du dessutom möjlighet att driva mindre IT-ärenden och påverka projektets framgång. För att trivas i rollen ser vi att du är en duktig kommunikatör och uppskattar att få arbeta projektbaserat och krossfunktionellt. Rollen är initialt tidsbegränsad, men där det finns goda möjligheter till förlängning, förutsatt att båda parter är nöjda.

Du erbjuds

 • En flexibel roll där du får goda möjligheter till hybridarbete
 • En lärorik tjänst bland ambitiösa kollegor, där nytänk och kreativitet flödar
 • Delaktighet i ett värdefullt och hållbart arbete som gör skillnad

Arbetsuppgifter

 • Förstå Husqvarna Constructions verksamhet, produkter och IT-infrastruktur
 • Samla affärsbehov, omvandla dem till specifikationer och testa lösningar
 • Stödja affärscase för olika IT-krav
 • Bygga och underhålla relationer med interna och externa parter

Vi söker dig som

 • Har minst 2 års arbetserfarenhet från en roll som Business Analyst
 • Har en uttagen IT-inriktad utbildning, såsom datavetenskap eller datateknik
 • Kan kommunicera obehindrat på engelska, i tal såväl som skrift
 • Har mycket goda kunskaper inom Excel

Vidare är det meriterande ifall du kan kommunicera på svenska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här