My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104353

IT Service Owner till E.ON!

E.ON Sverige Aktiebolag

E.ON är övertygade om att du som är innovativ, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet av att arbeta med IT projektledning eller har en utvecklarbakgrund men nu vill röra dig mer mot en koordinerande roll. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på ditt fokus och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

Ansök här

Företag: E.ON Sverige Aktiebolag

Plats: Malmö, Centralt

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.

Rollen som IT Service Owner inom web & app teamet innebär ett övergripande ansvar för att hålla samman de aktiviteter som rör förvaltningsuppdraget vilket innebär inslag av både strategisk och operativ karaktär. I detta ligger alltifrån att följa utvecklingen inom relevanta områden (front-end) och proaktivt föreslå förbättringar, plattforms-underhåll för att möta interna och externa krav till att agera på utmanande supportärenden. Det är ett mångsidigt uppdrag med hög nivå av självständighet och stort utrymme för personliga initiativ. I rollen ingår att upprätthålla kontakten med representanter från verksamheten men också med externa leverantörer.

Du erbjuds

 • En roll med många olika kontakt- och samarbetsytor som gör det möjligt att arbeta kreativt och påverka E.ONs fortsatta digitalisering samt avdelningens utveckling
 • En viktig roll där din drivkraft , vilja att utveckla och utvecklas tillsammans en stor portion av nyfikenhet kommer vara en nyckelfaktor för framgång
 • Att bli en del av ett hållbart, framåtsträvande bolag i regionen!

Arbetsuppgifter

 • Sätta budget och följa upp kostnader
 • Hantering av fakturer från leverantörer
 • Resursplanering för utvecklingsteamet
 • Att ni efterlever de rutiner och arbetssätt som finns i organisationen och legalkrav inom plattformarna
 • Proaktivt arbetat med förbättring och utveckling av de applikationer/system

Vi söker dig som

 • Examen inom relevant eftergymnasial IT-utbildning, gärna med inriktning inom något av följande områden: Kravställning, Verksamhetsutveckling, Front-end, IT-projektledning
 • Grundläggande Front-end kompetens
 • Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av arbete inom projektledning och förvaltning av applikationer
 • Tidigare erfarenhet av Azure Admin kompetens
 • Tidigare erfarenhet av Energibranschen

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sebastian Ottosson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal08@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104353

Ansök här