My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100661

IT tekniker till Office Kiruna!

Office Sverige AB

Office söker en nyfiken och strukturerad IT-tekniker till sitt team i Kiruna. I denna roll har du stort eget ansvar över planering och genomförande av ditt arbete samtidigt som du kommer utvecklas både personligen och i yrkesrollen. Kanske är det just DIG vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: Office Sverige AB

Plats: Gällivare

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Office finns idag på 20 orter runtom i Sverige och har 30 års erfarenhet av branschen. Med sina 100 medarbetare tar dem ansvar för sina kunders IT-miljöer och säkerhet genom att leverera IT-lösningar till huvudsakligen små och mellanstora företag. I rollen som IT-tekniker tar du ansvar för att hantera och optimera kundernas IT-miljöer. Det innebär att du planerar och implementerar IT-lösningar, genomför installationer och övervakar systemens prestanda i deras driftmiljö. Du fungerar också som en teknisk rådgivare och stöd för Office kunder när det gäller deras IT-behov. Office har en bred kundbas i området vilket gör att dina arbetsdagar blir varierade. Resor i länet kan förekomma.

Du erbjuds

 • Möjligheten att växa och utvecklas.
 • En självständig roll där du är ansvarig för att planera och genomföra arbetsuppgifterna.
 • Tillgång till egen servicebil.
 • Härliga kollegor!

Arbetsuppgifter

 • Du blir en del av Leveransteamet och kommer även arbeta med kollegor inom sälj och service.
 • Ansvara för hela eller delar av kunders IT-miljö. Detta genom att rådgiva, projektera lösningar, göra installationer, felsöka och övervaka funktionerna genom Office driftmiljö.
 • Sätta sig in i kundernas verksamhet och skapa en förståelse ur ett IT-perspektiv. På så vis kommer du kunna ge teknisk stöd och bidra till kundens utveckling inom IT och Microsoft 365.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieexamen, det är meriterande om inriktningen är mot IT, el eller teknik.
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom liknande roller och arbetsuppgifter.
 • Är praktiskt lagd och har fallenhet för hantering av teknik och IT.
 • Har B-körkort.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska då bägge språken används dagligen i arbetet.

Det är meriterande om du: Har goda kunskaper i Microsoft 365 och Microsofts operativsystem, både klient och server. Har goda kunskaper inom nätverks design, routing firewall och likande. Är duktig på metodisk och analytisk felsökning och felavhjälpning. Bor i eller har någon anknytning till Kiruna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering, du är;

 • Relationsskapande
 • Villig att utvecklas
 • Driven
 • Självgående.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Office Sverige AB

Läs med om Office här!

Bli direktrekryterad till Office Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Vikman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100661

Ansök här