My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104372

IT-Ekonom till Pulsen AB i Borås

Pulsen AB

För att passa in i rollen bör du ha ett systematiskt och utvecklingsinriktat arbetssätt samt IT-kompetens och förmåga att snabbt lära dig nya system. Vi söker någon som är nyfiken och håller sig uppdaterad inom sitt område, kan prioritera och är lösningsorienterad.

Ansök här

Företag: Pulsen AB

Plats: Borås

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Pulsen Group är en familjeägd bolagskoncern. Som utvecklar företag baserat på insikterna från snart 60 år av eget, framgångsrikt entreprenörskap. Flera av deras bolag jobbar med IT, några är verksamma i helt andra branscher. Men likheterna är desto fler. Tillsammans förenas de i sin gemensamma syn på företagande, ledarskap och individuell utveckling.

På Pulsen AB i Borås sitter cirka 25 personer i en nyrenoverad kontorsmiljö som präglas av en varm och välkomnande atmosfär. Inom företaget värdesätts samarbete och trivsel högt. Teamet, bestående av omkring 9 individer och vad som genomsyrar arbetsplatsen är kollegornas prestigelöshet och öppenhet, de strävar efter att skapa en arbetsplats där varje medarbetare känner sig inkluderad och uppskattad.

I denna roll kommer du att vara ansvarig för att skapa rapporter och hantera ekonomi- och affärssystem, såsom Rillion, Jeeves och Tagetik. Dessutom kommer du att använda Microsoftverktygen Power Automate för att automatisera processer och skapa robotar, samt Power BI för att utveckla rapporter och säkerställa användningen av dessa verktyg i våra dotterbolag.

Du kommer även att vara involverad i konfigurering och administration av integrationer mellan olika system samt utföra viss typ av programmering och IT-utveckling.

Utöver detta kommer du att delta i löpande uppgifter på ekonomiavdelningen och tillsammans med ledning och kollegor driva utvecklings- och förändringsarbete inom både ekonomi och IT.

Vi söker dig som

 • Innehar en utbildning inom dataekonomi eller motsvarande som t.ex dataanalys, datavetenskap m.fl
 • Har erfarenhet från en liknande roll.
 • Har grundläggande programmeringskunskaper/SQL.
 • Har kunskap i hela Office-paketet och särskilt i Excel och Power BI samt inom Microsoft 365 och Azure.
 • Har intresse och förmåga att arbeta med ny teknik.
 • Har god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, i både tal och skrift då det krävs i dagliga arbetsuppgifter.

Meriterande:

 • Har grundläggande kunskaper inom ekonomi/redovisning och förståelse för flödena på en ekonomiavdelning.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående och ansvarstagande
 • Relationsskapande
 • Initiativtagande

Övrigt:

 • En bakgrundskoll kommer göras på dig som blir erbjuden tjänsten.
 • Du erbjuds distansarbete till viss del.
 • Månadslön enligt överensstämmelse.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Pulsen AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Louise Wentzel eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104372

Ansök här