info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098097

IT-konsult till Anytrust

Anytrust AB

Vi börjar sakta men säkert lämna en osäker tid med en global pandemi bakom oss. En tid med minimal mänsklig interaktion där digitalisering har räddat många verksamheter. Under denna tid har Anytrust bidragit till en trygghet för företag och dess medarbetare. Med kundspecifika lösningar och expertkunskap har de optimerat arbete hemifrån genom att bidra med rätt behörigheter till rätt person vid rätt tillfälle. Framtiden väntar med fler utmaningar och Anytrust står redo, vill du hänga med? Välkommen med din ansökan, vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: Anytrust AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Januari 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Anytrust AB grundades 2012 och erbjuder expertis och tjänster inom identitetshantering, automation & självbetjäning och Microsoft 365. Anytrust finns idag på två orter, Karlstad och Göteborg (HK). Med sina paketerade koncept och skräddarsydda lösningar hjälper Anytrust företag att driva digitaliseringen framåt. Genom att jobba med identitetshantering kommer digitalisering kunna ske säkrare. Fokus är att leverera värde för individ och verksamhet. Anytrust arbetar med stora kunder, både inom det privata och det offentliga.

En hälsning från din närmaste chef Andreas:

"Vi på Anytrust är ärliga, noggranna och tydliga mot kund. Vi sätter rätt förväntansnivå, samt verkar för att skapa mätbart värde för kund. Om du känner att du platsar in här så är du är du hjärtlig välkommen till våra prestigelösa konsultteam"- Andreas Warg,VD.

Du erbjuds:

 • En möjlighet att arbeta i en bred roll i ett växande företag - Du kommer att ha stor påverkan på din egen utveckling, allt från exempelvis val av specifika utbildningar/kurser, skugga kollegor eller vara med i projekt som bidrar till din kompetensutveckling inom olika områden.
 • En inkluderande och prestigelös arbetsmiljö – Arbetsplatsen kännetecknas av att man samarbetar och umgås över avdelningsgränserna. Du kan alltid kan räkna med att kollegor ställer upp och kommer med vägledning vid frågor och funderingar.
 • En gedigen on-boarding process, anpassad efter dig som individ och dina förutsättningar.
 • Anytrust är ett ekonomiskt stabilt företag med en sund affär och en stark ställning på marknaden.

Arbetsuppgifter

 • Som IT-konsult kommer du arbeta i kundspecifika projekt i team om 2–4 personer vilket gör att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. Inledningsvis kommer du att ha en senior konsult som mentor för att ge dig bästa möjliga start på din karriär hos Anytrust. Du kommer arbeta nära kund och komma i kontakt med många lösningar baserat på Microsofts plattform både i serverhallen och i molnet. Du kommer även att konfigurera kundens identitetshanteringslösningar, hjälpa kund med automation av on off boarding, identity och access management. Följa upp kund och erbjuda hjälp i form av support.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, förslagsvis inom datateknik, systemvetenskap eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
 • Erfarenhet från Microsoft Active Directory
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är erfarenhet av konsultrollen samt om du har arbetat med Microsofts plattform. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka just denna tjänst och till Anytrust som företag. Vi kommer att lägga extra stor vikt vid följande personliga egenskaper:

 • Orädd
 • Samarbetsförmåga
 • Självgående
 • Ansvarstagande

Rekryteringsprocessen

 • Telefonintervju med Academic Work
 • Djupintervju med Academic Work
 • Intervju med Anytrust – träffa din framtida närmsta chef och teamet
 • Referenser + beslut

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning:Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Filiph, filiph.fagerlund@academicwork.se.

Anytrust AB

Läs gärna mer om Anytrust och deras arbete här!

Bli direktrekryterad till Anytrust AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Filiph Fagerlund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098097

Ansök här