My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104153

IT-support till Midsona i Malmö!

Midsona AB

Du som vill arbeta i ett litet team av teknikfantaster och har en fenomenal servicekänsla samt trivas i en roll där du kan hantera en mångfald av uppgifter, från lösa små IT-relaterade problem till att djupdyka in i större och mer komplexa projekt, look no further. Midsona söker nu deras nya kollega till IT-teamet, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Midsona AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I dockan, precis vid vattnet i Malmö hittar vi ett av Nordens ledande företag inom hälsa och välbefinnande. I lokaler med fönster som väggar är det ingen brist på D-vitamin under vinterhalvåret, men om du mot förmodan skulle behöva ett vitamintillskott är detta trots allt Midsonas hemmaplan.

Midsona har en centraliserad IS/IT funktion varav 9 personer sitter i Malmö. Midsona har idag bolag i Norden, Tyskland, Frankrike och Spanien och tjänsten innefattar resor några gånger om året. Med varje förvärv Midsona gör växer också IT-teamets ansvarsområde och projekt de är delaktiga i. Rollen kommer vara varierande med stort ansvar inom diverse områden. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor där ni gemensamt ansvarar för de ärenden som kommer in i service desken.

Du kommer att vara ansvarig för att ta emot ärenden via mail och telefon, vilket innebär att du löser allt från enkla användarfrågor till svårare tekniska problem. Det kan innebära allt ifrån att beställa teknisk utrustning, ansvara för att skapa behörigheter och konton för användarna samt att delta i olika IT-projekt- helt enkelt se till att allt fungerar, allt från små till större problem!

Vi söker dig som

 • Har relevant arbetslivserfarenhet av att arbeta i service desk med IT-relaterade ärenden
 • Trivs i en flexibel roll där du med trygghet kan ta dig an allt från små till stora problem
 • Ett stort intresse för IT och problemlösning
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i både tal och skrift då du dagligen kommunicerar med kollegor och kunder.
 • Det är meriterande om du även kan finska, franska, spanska eller tyska

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
 • Har god samarbetsförmåga

Övrigt:

 • Start: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare, men 6 månaders provanställning
 • Placering: Malmö, Dockan – 10 min promenad ifrån Malmö Central

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Midsona AB

Läs mer om Midsona här!

Bli direktrekryterad till Midsona AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104153

Ansök här