My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100894

IT-tekniker till bolag i Varberg!

Nu söker vi IT-tekniker till ett bolag i Varberg. Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse i kombination med en kommunikativ förmåga då tjänsten innebär en hög nivå av service! Läs mer nedan och ansök redan idag.

Ansök här

Plats: Varberg

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som IT-tekniker kommer du i huvudsak hantera olika typer av standardiserade- och icke-standardiserade IT-ärenden via kunds ärendehanteringssystem. Du kommer att analysera och lösa såväl enkla som mer komplexa fel genom att följa de implementerade processerna (ITIL). Du kommer att bidra till kontinuerlig förbättring av kunds dagliga arbete och samtidigt utveckla dig själv genom att delta i olika projekt och uppdrag. En stor del av din roll är att identifiera, diagnostisera och lösa problem tillsammans med övriga supportteam.

Vi är på jakt efter en IT-tekniker som har ett genuint intresse för IT och ny teknik, och känner stolthet i att hjälpa andra. Du ser värdet av att dela med dig av kunskap och vill ständigt utveckla dig själv som person. Vi tror att du är en lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer samtidigt som du trivs med att arbeta individuellt och kan ta egna initiativ.

Du erbjuds

 • För den som visar framfötterna finns det möjlighet att på sikt att ta sig an andra roller inom bolaget
 • Du kommer bli en del av ett tight team med väldigt god stämning
 • Det är inte ovanligt att mötas av glada skratt när du kommer till kontoret
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

Vi söker dig som

 • Har gymnasieexamen, inom IT/teknik
 • Har erfarenhet i en teknisk roll som IT-tekniker
 • Talar flytande svenska och engelska (både skriftligt och muntligt) då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • Universitets/Högskoleexamen i IT
 • Grundläggande kunskap om IT och dess komponenter (PC, skrivare, mobiltelefoner, programvaror, nätverk, servrar, databaser etc)
 • Erfarenhet av Microsoft Active Directory, SCCM och Exchange
 • Erfarenhet av Windowsbaserade produkter
 • Erfarenhet av affärssystemet SAP
 • Erfarenhet av dataadministration; (Tickets, Assets, Licenser)
 • Erfarenhet av BMC Remedy som ärendehanteringssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilken innebär att i enlighet med säkerhetsskyddslagen kommer du behöva genomgå en säkerhetsprövning innan uppdraget kan påbörjas.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sanam Talimy eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100894

Ansök här