My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100268

IT-tekniker till Fresenius Kabi

Fresenius Kabi

För dig med ett tekniskt IT-intresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i en roll där du erbjuds en utmanande och stimulerande vardag. Hos Fresenius Kabi får du arbeta hos ett marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Vi söker dig som tycker om att ta stort ägandeskap i ditt arbete och som vill utvecklas tillsammans med Fresenius Kabi. I den här rollen får du dessutom möjligheten att vara med och påverka utvecklingsarbetet av IT-funktionen. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: Fresenius Kabi

Plats: Fyrislund, Uppsala

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, kontorstider

Startdatum: Enligt ök

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Fresenius Kabi är ett globalt hälso- och läkemedelsföretag med fokus på att tillhandahålla produkter och tjänster inom sjukvårdsområdet. De står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot ”Caring for life” sätter företaget människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. Företagets anläggning i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess. I rollen som IT-tekniker kommer du att vara ansvarig för att utveckla och hantera servicedesk-funktionen. Det innebär att du får uppgifter som du i vissa fall löser själv och i andra fall eskalerar till dina kollegor inom organisationen. De ärenden du hanterar är till exempel relaterade till att skapa användarkonton, systemkonfigurationer och felsökning. Dessutom är du ansvarig för att beställa användarutrustning (laptops, telefoner, etc.) och förbereda dem för användarna. På sikt är tanken att du även ska vara med och leda förändringsarbetet för funktionen framåt. Gruppen är starkt kopplad till andra interna funktioner, vilket innebär att du får en bred kännedom kring organistionen. Du kommer tillhöra Automation & Infrastructure-teamet där klimatet beskrivs som öppet och hjälpsamt.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fresenius Kabi. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns goda förutsättningar för överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En roll där du får mycket frihet under ansvar och ett stort ägandeskap i ditt arbete
 • Chansen att komma in hos en organisation i en spännande fas där du får vara med och påverka
 • Att bli en del av en trygg och spännande organisation där dina initiativ och idéer värdesätts

Arbetsuppgifter

 • Lösa supportärenden för interna användare
 • Ta fram och underhålla IT-relaterad dokumentation
 • Vidareutveckla och förbättra IT-processer som tex ska automatiseras
 • Agera stöd inom IT-relaterade frågor till utvecklingsorganisationen
 • Utföra PC-byten och rulla ut applikationer
 • Skapa ärenden i företagets ärendehanteringssystem (Service Now) samt fördela ut ärendet till den arbetsgrupp som är bäst lämpad

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt har motsvarande erfarenhet
 • Har arbetat i en supportfunktion inom IT tidigare
 • Har mycket goda kunskaper kopplat till Active Directory och klienthantering
 • Har goda kunskaper i Windows, Office 365
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
 • Innehar B-körkort och egen bil då resor till annan site förekommer

Det är meriterande, men inget krav, om du har:

 • Erfarenhet av nätverk, felsökning, konfigurering
 • Erfarenhet av Servicenow
 • Erfarenhet av Microsoft SCCM
 • Erfarenhet av att lösa problem kopplat till hårdvara

Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta nära andra delar av organisationen är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du nyfiken på att ständigt lära dig nya saker för att utöka din kompetens.

Övrig information

 • Start: Enligt ÖK
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Fyrislund
 • Övrigt: Som en del av processen kommer du behöva göra ett drogtest samt utföra ett MINT-test

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Fresenius Kabi

Läs mer om hur Fresenius Kabi presenterar sig på deras hemsida - HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Isabella Lundell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100268

Ansök här