info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099448

IT-tekniker till LTC-Services

LTC Services AB

Vill du bidra med teknisk kompetens och ett trevligt kundbemötande har vi en passande tjänst för dig! LTC Services söker nu en ny IT-tekniker som kommer arbeta kundnära i tekniska miljöer och hjälpa deras kunder att hitta smarta lösningar. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: LTC Services AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

LTC Services AB är ett IT-företag som arbetar med helhetsansvar för sina kunders IT-funktioner, infrastruktur och säkerhet. Det vill säga support, drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. LTC Services växer och söker därför nu en ny medarbetare till teamet! I denna roll kommer du att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i ett härligt team, där du även kommer ha möjligheter att utvecklas och lära av mer seniora kollegor. Denna roll passar dig som brinner för kombinationen av service, samarbete och IT- då arbetet till stor del sker ute hos LTC Services kunder såväl planerat som ad-hoc.

Som IT-Tekniker på LTC Services arbetar du främst inom infrastruktur och säkerhet. Du ingår i ett team med 2-3 tekniskt kunniga personer som tillsammans arbetar proaktivt kring vidareutveckling, effektivisering, felsökning och åtgärder av problem i kunders IT-miljöer. Rollen utgörs till största del av teamarbete, parallella engagemang i flera kundmiljöer och service-besök ute hos kund. Arbetet är väldigt varierande mellan planerat arbete och akuta ad-hoc-ärenden. Du utgår från LTCs kontor på Tegnérgatan 34, men med stor del kundnärvaro. Vidare innefattar arbetsuppgifterna att:

 • Hjälpa LTCs kunder med mer eller mindre komplexa supportärenden, inklusive felsökning och åtgärd
 • Ansvara för on- och off-boarding gällande IT-verktyg, access till system etc hos kunder
 • Ansvara för drift och support på utpekade kunder tillsammans med ett team av tekniker
 • Delta i uppdrag och projekt som syftar till att förbättra IT-Infrastruktur/-Säkerhet
 • Delta i uppdrag och projekt som syftar till att ta över en kund från en konkurrent, inklusive att flytta applikationer till LTCs driftmiljö
 • Stort fokus på IT-Säkerhet både strategiskt och operativt

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för IT och teknik och vill utveckla din kunskap vidare i en ansvarsfylld roll. Du gillar att lösa problem och drivs av att arbeta på ett företag där du får varierade uppgifter. Du trivs i ett arbetsklimat med högt tempo och högt i tak och har lätt att sätta dig in i ny teknik.

Du erbjuds

 • Möjlighet till att arbeta i team och lära av mer seniora kollegor.
 • Ett arbete med en god arbetskultur och fina teamsamarbeten
 • Roliga årliga resor tillsammans med dina kollegor

Vi söker dig som

 • Har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta med teknisk support i en roll som onsite-tekniker, 2-nd line eller 3-rd line.
 • Har stor erfarenhet och mycket goda kunskaper i att administrera och konfigurera Office 365.
 • Erfarenhet och goda kunskaper inom Microsoft server, inklusive Active Directory .
 • God insikt i nätverksfrågor, Switch, Wi-Fi och brandväggar.
 • Innehar B-körkort.
 • Obehindrat kan tala och skriva på både svenska och engelska, då båda språk används i det dagliga arbetet för kommunikation med kunder samt för dokumentation.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta med drift av applikationer och system.
 • Erfarenhet av att arbeta med virtualisering samt i virtuella miljöer.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: För att både trivas och lyckas i rollen krävs det att du som person är analytisk, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du har hög problemlösningsförmåga samtidigt som du är mycket ansvarstagande och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

LTC Services AB

LTC är ett Stockholmsbaserat IT-företag. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för IT-funktionen. Det omfattar dels ett ansvar för den verksamhetskritiska IT-infrastrukturen hos våra kunder. Det vill säga drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. Det omfattar också support till våra kunders medarbetare på dag-, kvälls- och helgtid.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophia Gyllenhammar eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099448

Ansök här