My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102926

IT-tekniker till Svensk Direktreklam

SDR Svensk Direktreklam Aktiebolag

För dig med ett tekniskt IT-intresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i en varierande roll med högt tempo. Vi söker dig som tycker om att ta stort ägandeskap i ditt arbete och som vill utvecklas tillsammans med Svensk Direktreklam. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: SDR Svensk Direktreklam Aktiebolag

Plats: Uppsala, Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Svensk Direktreklam söker nu en It-tekniker som kan hantera många frågor samtidigt. Tjänsten innebär både nära och övergripande arbete och kräver goda kunskaper kring IT i sin helhet. Tjänsten innebär ett huvudansvar för löpande och dagligdags arbete med driftsfrågor, underhåll av interna IT-system samt stöd och support till användare. Du kommer vara delaktig i att planera och säkerställa en stabil och uppdaterad IT-miljö samt genomföra planerade förändringar. Du kommer jobba i samarbete med danska kollegor i frågor där IT-miljön är gemensam. Tjänsten kan utgå från Liljeholmen eller Uppsala och huvudkontoret är placerat i Uppsala.

Svensk Direktreklam arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam: från kampanjmål, målgruppsurval, idé, utformning, tryck och distribution av reklamtrycksaker till uppföljning och mätning av reklamens effekter. Svensk Direktreklam har ambitiösa miljö och hållbarhetsmål och har bedrivit ett gediget miljöarbete sedan år 2000 och är ISO 14001 certifierade.

Du erbjuds

 • Möjlighet att växa och utvecklas inom en framgångsrik och växande koncern
 • Möjlighet till hybridarbete
 • Arbetsresor inom Sverige och Danmark
 • Goda anställningsvillkor och förmåner

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll eller annan erfarenhet av att arbeta med IT-support, såsom helpdesk eller 1-st /2-nd line support
 • Har erfarenhet av att navigera i Windows samt Office
 • Har ett stort intresse för IT och teknik
 • Har B-körkort
 • Är flytande i svenska både i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

 • Microsoft Active Directory
 • Terminal server
 • Nätverk
 • MS365, Endpoint Manager och Azure
 • Powershell
 • MS SQL (på driftnivå)

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du trivs med självständigt arbete och har en egen drivkraft för att lösa problem. Du är flexibel och är van att hantera flera ärenden samtidigt då arbetet har ett högt tempo och flera problem kan uppstå med kort varsel. Arbetet innefattar problemlösning i direkt dialog med interna användare i en stundtals kritisk systemmiljö vilket innebär en fördel med hög stresstålighet och mycket god vana att arbeta under press. Vidare ser vi att du är:

 • Kommunikativ och samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Självgående
 • Har en god prioriteringsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SDR Svensk Direktreklam Aktiebolag

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag och sysselsätter närmare 400 anställda på 34 franchiseföretag. 5000 deltidsanställda utdelare gör företaget till en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare. Företaget har 45 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Du kan läsa mer om företaget här!

Bli direktrekryterad till SDR Svensk Direktreklam Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Skogum eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102926

Ansök här