info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099233

Javautvecklare till MFEX by Euroclear!

MFEX Mutual Funds Exchange AB

När du för första gången kliver in på MFEX by Euroclears kontor högt upp i Utopia, med utsikt över stan, möts du av ett härligt gäng som potentiellt är dina framtida kollegor! Här arbetar flera team med utveckling, testning och allt därtill. Teamen präglas av öppenhet, hjälpsamhet och driv, och du kommer arbeta i en fartfylld miljö. Kanske är det här just DU kommer passa som handen i handsken som Javautvecklare? Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: MFEX Mutual Funds Exchange AB

Plats: Umeå

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Efter en snabb expansion internationellt med båda nya kunder och nya marknader letar MFEX by Euroclear efter en Javautvecklare som trivs att vara en lagspelare för att arbeta i en snabb och föränderlig miljö. Denna roll passar dig som drivs av förbättring, förändring och som vill bidra till förändring och nytänkande.

You can find the ad in English here!

Arbetsuppgifter

  • I rollen som Javautvecklare kommer du arbeta i en väluppbyggd och förankrad DevOps-kultur med agila arbetssätt och automatiserade tester. Du kommer bli en del i ett av utvecklingsteamen där ni tillsammans ansvarar för delar av systemet. Arbetet sker i tvåveckorssprintar.

Vi söker dig som

  • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, alternativt förvärvat likvärdig kunskap i arbetslivet.
  • Har intresse för och tror på agil utveckling.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift då språket förekommer i det dagliga arbetet.
  • Har några års arbetslivserfarenhet av Java.

Det är starkt meriterande om du har kunskaper av SQL och Spring. Det är även meriterande om du har kunskaper/erfarenheter/intresse av Kubernetes, Azure DevOps, DataDog eller andra programmeringsspråk och ramverk. Det är också meriterande om du bor i eller har en koppling till Umeå.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösande
  • Kommunikativ
  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

MFEX Mutual Funds Exchange AB

MFEX by Euroclear är ett växande globalt företag och expanderar i snabb takt världen över. Idag arbetar ca 350 personer från stora delar av världen här, varav ett trettiotal av dessa är placerade på utvecklingskontoret i Umeå – läs mer om företagets resa här!

Läs mer om MFEX by Euroclear här!

Bli direktrekryterad till MFEX Mutual Funds Exchange AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Vikman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099233

Ansök här