Sökresultat
Annons-ID: 15095443

Java-utvecklare till Sweco Digital Services!

SWECO Sverige AB

Känner du en ambition och en längtan efter att arbeta med uppgifter som faktiskt gör skillnad i samhället? Se hit! Sweco Digital Services söker just nu fullstack utvecklare som brinner för att utveckla samhället till det smartare och bättre. Här erbjuds du flexibelt arbete där du kan styra dina dagar själv och samtidigt få stöd från några av de vassaste inom området.

Ansök här

Företag: SWECO Sverige AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så fort som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Genom att vara en del av Sweco Digital Services får du möjlighet att vara med och forma framtiden. Just nu befinner sig Sweco på en spännande tillväxtresa, och du har möjlighet att vara med och påverka företagets framtid. Det arbete som Sweco utför är djupt förankrat i samhället, och de tekniska lösningar de utvecklar har en konkret inverkan på vår vardag. Uppdragen kan vara mycket varierande. Det kan handla om allt från att koppla ett vattenkraftverk till molnet för att optimera drift och underhåll, till att utveckla avancerade AI-lösningar som kan upptäcka och varna för vilt på vägarna.

Du erbjuds:

 • Stora interna utvecklingsmöjligheter samt kompetensutveckling
 • En bra balans mellan privatliv och arbetsliv då de erbjuder hybridarbete
 • Arbeta i ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet
 • Arbeta på ett företag som arbetar aktivt med hållbarhet, jämställdhet och mångfald

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med kedjan inom systemutveckling, från förstudie och prototyp till utveckling i projekt och förvaltning.
 • Arbeta med Geografiska data och använda relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostGIS, Oracle Spatial eller SQL Server.
 • Arbeta med Kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer och ArcGIS för visualisering och analys av geografisk information.

Vi söker dig som

 • Välkunnig inom Java-utveckling samt har arbetat med detta i projekt i minst 3 år
 • Har erfarenhet av CI/CD
 • Har arbetat med Container-teknik (Docker, kubernetes)
 • Har arbetat mot antingen AWS eller Azure.
 • Har god förståelse för programmering och problemlösning
 • Kan uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska, då båda språken används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av DevOps.
 • Erfarenhet av automatisering med hjälp av TDD och BDD

För att passa i denna roll tror vi att du är en problemlösare som är nyfiken, engagerad och vill utvecklas i din roll. Du uppskattar att arbeta självständigt, men kan också samarbeta med andra och dela med dig av dina kunskaper. Det är viktigt att du är affärsinriktad och tycker om att arbeta med kundrelationer eftersom du kommer arbeta på olika uppdrag.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här