info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099684

Jobba deltid i servicedesk på ITSAM i Mjärdevi!

Kommunalförbundet Itsam

Om du söker ett roligt deltidsjobb där du får ge support och service samtidigt som du utvecklar dina kunskaper inom IT är detta tjänsten för dig! Hos ITSAM blir du en del av en arbetsplats med öppen, omhändertagande stämning och stark teamkänsla. Här får du ha roligt på jobbet samtidigt som du skaffar dig värdefull erfarenhet för din framtida karriär.

Ansök här

Företag: Kommunalförbundet Itsam

Plats: Mjärdevi

Jobbkategori: IT

Omfattning: Deltid, ca 8-12h/veckan

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

ITSAM är ett kommunalförbund som arbetar med all IT-verksamhet åt sex kommuner; Kinda, Ödeshög, Vimmerby, Ydre, Boxholm och Åtvidaberg. Här arbetar ca 50 medarbetare med bred kompetens inom IT. Som medarbetare i servicedesk så kommer du att ta emot ärenden från olika användare i de olika kommunernas verksamhet. Ärendena som kommer in skiljer sig i svårighetsgrad och du ansvarar för att ärendet tas emot på ett professionellt sätt.

Du erbjuds

 • Ett meriterande deltidsjobb vid sidan av studier eller annan typ av sysselsättning.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som medarbetare inom servicedesk jobbar du med ärendehantering inom 1st line support. På sikt kan du även göra felsökningar.

Vi söker dig som

 • Studerar vid en eftergymnasial utbildning om minst 50% och har minst två år kvar av dina studier.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av support eller kundtjänst.
 • Har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området.
 • Har god PC-vana.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, då rollen innebär en stor del kommunikation.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar

Övrig information

 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, cirka 8-12 timmar per vecka i samråd med ITSAM och Academic Work
 • Placering: Linköping, Mjärdevi

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Kommunalförbundet Itsam

ITSAM ansvarar för den kommunala IT-verksamheten i sex medlemskommuner och arbetar för att tillämpa ny teknologi på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Dominika Gustafsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099684

Ansök här