info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098176

Junior affärssystemskonsult till Xeamit i Stockholm!

Xeamit AB

Är du intresserad av affärssystem och av att förenkla företags vardag med hjälp av affärssystemet? Trivs du med mycket kundkontakt och värderar långsiktiga kundrelationer? Då är detta tjänsten du ska söka! Xeam söker en junior affärssystemskonsult till teamet i Stockholm där du får lära dig rollen som konsult från grunden och med möjlighet att utvecklas. Skicka in din ansökan idag, vi bearbetar urvalet löpande!

Ansök här

Företag: Xeamit AB

Plats: Solna

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Xeamit är ett företag som brinner för sina kundrelationer. Här kommer du att bli en del av kontoret i Stockholm där du i din roll som affärssystemskonsult kommer att hjälpa kunder med att förenkla och förbättra sitt användande av affärssystemet. Här välkomnas du till ett varmt och öppenhjärtligt kontor med en härlig teamkänsla och god gemenskap. Du välkomnas in i en gemenskap om drygt 30 medarbetare som sitter i fina lokaler i både Linköping och Stockholm. Tjänsten passar dig som är junior och som vill växa in i rollen som affärssystemskonsult. För att lyckas med detta kommer du att få en kollega som mentor som med hjälp av uppgifter och utbildningar hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för din roll och hjälper dig att utvecklas i den riktning som du önskar.

I rollen som affärssystemskonsult kommer du att jobba nära kunden med allt från att diskutera problem till att hitta lösningar, dokumentera och implementera dessa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att kartlägga, analysera och optimera befintliga affärsstödssystem. Du kommer också vara med och ta fram lösningsförslag till bolagets olika kunder samt parametersätta och konfigurera affärssystem utefter kundernas behov. Då Xeamit jobbar mycket nära sina kunder kan en del resor förekomma i tjänsten.

Du erbjuds

  • En roll med mycket kundkontakt och stora utvecklingsmöjligheter.
  • Att bli en del av ett öppet och härligt team som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har en universitetsexamen inom exempelvis systemvetenskap, industriell ekonomi eller motsvarande utbildning.
  • Har kunskap inom ett eller flera programmeringsspråk.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Drivs av ett intresse för affärsprocesser, systemutveckling och IT.

Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet, besitter kunskaper i SQL, databaser och C#, samt är van vid att arbeta i Visual Basic.

Som person är du driven och strukturerad. Du är nyfiken, inte rädd för att komma med idéer och har inställningen att problem är till för att lösas. Förutom det är du kommunikativ och trivs med mycket kundkontakt. För dig som person är det viktigt att du trivs att ingå i ett team där din arbetsinsats är viktig för att teamet ska lyckas och utvecklas gemensamt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Xeamit AB

Xeamit är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa sina kunder skapa friktionsfria liv runt sina affärssystem. De gör det via att erbjuda tjänster inom allt från installation, integration, konfiguration och övervakning till optimering, analys och rådgivning. Xeamits kunder är kärnan i deras verksamhet och de är måna om att vara en långsiktig partner. I deras arbete värdesätter de teamwork, tillgänglighet och trygghet, och de finns där när deras kunder behöver dem. Xeamit älskar det de gör och drivs av att alltid skapa den bästa möjliga nyttan för sina kunder.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Gina Piel eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098176

Ansök här