My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102002

Junior automationsingenjör till bolag inom medtech

Som junior automationsingenjör hos vår kund får du möjligheten att forma framtidens vårdteknik! Du kommer vara med och utveckla bolagets produkter, genom PLC-programmering och nära samarbete både internt och externt. Vi tillsammans med bolaget erbjuder en inspirerande miljö som främjar personlig och professionell tillväxt, med stöd från en dedikerad konsultchef. Ansök idag för att ta nästa steg i din karriär inom MedTech!

Ansök här

Plats: Halmstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Augusti 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Här får du möjlighet att vara del av vår kunds växande team hos en ledande global MedTech-leverantör som strävar efter att rädda liv och revolutionera vården världen över. Med över 10 000 passionerade medarbetare och närvaro i över 40 länder erbjuder vi en unik möjlighet för en Automationsingenjör att forma framtiden inom vår bransch.

Dynamisk Arbetsmiljö: Kliv in i en bred roll med varierande arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att utvecklas och växa i en miljö där innovation och nytänkande uppmuntras. Din passion för teknik kommer vara en bidragande faktor till att underlätta livet för många i samhället.

Samarbete både internt och externt: Bli del av ett team bestående av över 15 personer med olika kompetenser, där de gemensamt strävar efter att skapa kvalitativa produkter och framstående resultat för bolaget. Ni arbetar både över gränserna genom kontakt internt samt externt med bolagets kunder.

Som Automationsingenjör kommer du vara nyckeln till framgång genom att hantera programmering av styrsystem för bolagets leveransprojekt. Din dag kommer att fyllas med meningsfull interaktion, där daglig kontakt med både interna och externa parter skapar en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Du säkerställer tillsammans med dina kollegor rätt kvalitet och den kontinuerliga utvecklingen av produkterna, och därmed en avgörande del av bolagets strävan efter framgång.

Du erbjuds

 • Möjlighet att fortsätta utvecklas inom ett bolag, där ni tillsammans gör skillnad för samhället
 • En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären

Arbetsuppgifter

 • Programmering av styrsystem för bolagets leveransprojekt
 • Daglig kontakt med både interna samt externa parter
 • Säkerställer rätt kvalitet och utveckling av deras produkter

Vi söker dig som

 • Har en färdigställd eftergymnasial utbildning inom mekatronik eller automation
 • Har goda kunskaper inom PLC-programmering
 • Är obehindrad i svenska och engelska både i tal och skrift, då arbetet sker på dessa språk

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en industri
 • Har kunskaper inom el

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Agnes Steingrüber eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102002

Ansök här