My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15105453

Junior Content Producer till Gårdssällskapet

Gårdssällskapet AB

Gårdssällskapet startades 2013 för att hjälpa matälskare att få ekologiskt kött från gården hem till dörren. Våra bönder arbetar med hållbart jordbruk på svenska ekogårdar där den biologiska mångfalden och djurens välmående blomstrar. Gårdssällskapets verksamhet genomsyras av personlig service och kvalitet. Våra kunder älskar riktigt bra mat! Som en del av teamet Marknad & Kommunikation kommer du arbeta brett med kommunikation, med tyngdpunkt på e-post som är en viktig försäljningskanal för oss. Premiumkött, matinspiration och hälsningar från våra ekogårdar utgör en stor del av vår kommunikation. Du blir del av ett familjärt företag med starka värderingar och ges möjligheten att bidra i vårt viktiga kommunikationsarbete! Låter det som något för dig? Läs vidare!

Ansök här

Företag: Gårdssällskapet AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Gårdssällskapet är en gårdsbutik online som säljer ekologiska köttlådor. Vi köper kött från den ekologiska gården, styckar i egen regi innan vi levererar ut till konsument. Vi säljer även svenska delikatesser från små mathantverkare som ost, marmelad och chark. Produkterna vi säljer är ekologiskt, småskaligt eller vilt producerade. Hela bolaget har runt 32 anställda, och på huvudkontoret i Lilla Frösunda Herrgård arbetar idag runt 20 personer inom bla inköp, sälj, utveckling och kundservice. och du kommer dagligen ha kontakt med flertalet av funktionerna.

Teamet Marknad & Kommunikation kommer bestå av denna roll och din närmsta chef och ni ansvarar för Gårdssällskapets kommunikation i alla kanaler. Du kommer arbeta med att skapa text och bild för bl.a. e-post, vår e-handel, hemsida, sociala kanaler och print. Du ansvarar för att ta fram texter som konverterar och inspirerar våra befintliga och potentiella kunder. Här är det en fördel om du är strukturerad, gillar att arbeta i team och har en förmåga att justera lagda planer med kort varsel. Färskt kött är en fantastisk men ibland svårarbetad produkt och därav kan kommunikationen behöva förändras snabbt.

Några ord från din framtida chef

“Hej! Jag heter Anna och är marknads- och kommunikationschef på Gårdssällskapet. Om jag på bara några rader ska lyfta fram det bästa med att arbeta med kommunikation på Gårdssällskapet skulle jag säga att det är själva innehållet. Att få prata om mat varje dag, leta fram den härligaste bilden från någon av våra gårdar där grisarna precis som Griseknoen badar lerbad och betar i gröna hagar. Skriva texter om marmorering, maillardeffekt och biologisk mångfald. Att veta att korna har det precis så bra som det ser ut på fotot - för det var vi som fotade det förra veckan. Det här är en toppentjänst för dig som gillar att jobba brett med kommunikation i många olika kanaler, både digitalt och print. Vi gör väldigt mycket själva. Fotar, filmar, redigerar, skriver, lagar mat. Pratar med bönder och klurar på bra kampanjer. Du kommer få egna ansvarsområden, och stora möjligheter att vara med och utveckla Gårdssällskapets erbjudande och kommunikation. Det blir många samarbeten med andra team för att tillsammans ge våra kunder en så bra produkt och upplevelse som möjligt. Du kommer jobba i en öppen och familjär atmosfär med högt i tak. Vi vågar testa, och blir det inte bra så testar vi igen. Vill du dessutom jobba med en produkt och ett varumärke du kan stå för - ekologiskt och småskaligt? Då kommer du att stortrivas hos oss!”

Du erbjuds

 • Arbete i ett bolag som satsar på att växa, detta ger dig möjlighet att inte bara jobba med förvaltning utan också bidra med nya idéer
 • En möjlighet att påverka dina roll och bidra med dina kunskaper
 • Arbete i ett dynamiskt och personligt bolag
 • Tjänstepension, 5000 kr i friskvårdsbidrag, förmånligt pris på Gårdssällskapets produkter, dator & telefon m.m.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en bred roll med stort fokus på att skriva säljande text för e-post som är en viktig försäljningskanal för Gårdssällskapet. Du kommer även ta fram relevant innehåll till hemsidan och skapa printat material. Du förmedlar information om ekologiskt kött, ekogårdar och tipsar om recept för att ge kunder och potentiella kunder inspirerande läsning. Vi ser det som viktigt att du både gillar och är duktig på detta och gärna bidrar i arbetet. Gårdssällskapet är en säljdriven organisation som kontinuerligt utvecklar och förbättrar produkter och kommunikation och här är du med och bidrar till detta.

Du kommer även göra mindre redigeringar av foto och film, skapa enklare grafiskt innehåll och ha kontakt med bondgårdar för att producera nytt material. Observera dock att fokus ligger på just text och att skapa bra innehåll för e-post. Du kommer att arbeta nära kollegor inom såväl marknad som sälj, kundservice och IT och även ansvara för kontakt med externa parter vid beställning och koordinering av trycksaker.

Vi söker dig som

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dig som person och ditt intresse för såväl tjänsten som Gårdsällskapet som företag. Vi söker dig som är kreativ, driven och bra på att skriva. Du älskar mat, brinner för att sätta rätt ord och bild till ditt budskap och tycker att svenska ekogårdar är av stor vikt för Sveriges biologiska mångfald och självförsörjningsgrad. Du trivs med att samarbeta med andra och har förmågan att anpassa dig efter nya förutsättningar. Du kan förvalta det som är bra, och ser var det finns utvecklingspotential.

Utöver det har du…

 • Ett par års erfarenhet av en liknande roll, vi ser det som särskilt viktigt att du jobbat med e-postmarknadsföring
 • Kunskaper inom SEO
 • Kunskaper inom redigering av film och foto
 • Erfarenhet av CMS-verktyg, Gårdssällskapet jobbar i Magento
 • Mycket goda kunskaper i svenska då det är arbetsspråket

Vi ser det som meriterande om du har…

 • Erfarenhet från en liknande bransch
 • Kunskaper inom Indesign / Lightroom / Photoshop el. motsvarande.
 • Nyfikenhet på AI och prompting

Övrigt information

 • Start: enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Solna, möjlighet till remotearbete ett par dagar i veckan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor kring processen hanteras av Academic Work.
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt rekryteringskoordinator Minna Loosaar, minna.loosaar@academicwork.se

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Gårdssällskapet AB

Läs mer om Gårdssällskapet på deras hemsida: https://www.gardssallskapet.se/

Bli direktrekryterad till Gårdssällskapet AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Sörell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15105453

Ansök här