Sökresultat
Annons-ID: 15097594

Junior DevOps ingenjör till Axis Communications!

Axis Communications Aktiebolag

Nu har du chansen att bli en viktig nyckelsspelare på ett av regionens mest attraktiva arbetsplatser. Gillar du att arbeta som länken mellan utveckling och verksamhet samtidigt som du har en stark känsla för kvalitet och effektivitet kommer du garanterat att känna dig som hemma!

Ansök här

Företag: Axis Communications Aktiebolag

Stad: Lund

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Med sina innovativa lösningar och härliga företagskultur är Axis därmed en av de mest attraktiva arbetsplatserna i branschen.

Som DevOps ingenjör kommer du att vara med och utveckla en helhetslösning som kopplar samman Axis slutanvöndare med ett växande utbud av kameror och hårdvara. Du kommer du tillhöra ett DevOps-team som arbetar med Axis egna Video Management System (AXIS Camera Station) där man fokuserar på CI/CD-kedjan och testautomatisering för både kärnprodukt och tillhörande komponenter. Teamet består idag av fem personer med varierade bakgrund inom både utveckling och test.

Du erbjuds

 • En chans att arbeta i en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
 • En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med teamet utveckla Axis Video Management System som skrivs i C#.NET
 • Arbeta med test automation för både huvudprodukten och tillhörande komponenter
 • Designa, utveckla, dokumentera, underhålla och monitorera CI/CD pipelines, standarder och processer
 • Utveckla och utvärdera DevOps-metodiken för att bli ännu effektivare

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av C#, .NET och GitHub
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom DevOps-metodik
 • Grundläggande erfarenhet av molntjänster, AWS eller Azure
 • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med test automation sedan tidigare.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Axis Communications Aktiebolag

Här kan du läsa mer om Axis Communications!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här