My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102648

Junior elingenjör till bolag i Halmstad!

Nu har du chansen att ta ett första kliv i karriären som Junior Elingenjör. Tillsammans med 40 passionerade ingenjörskollegor kommer du inte bara vara delaktig i produktutveckling och innovation, utan också vara hjärnan bakom banbrytande maskiner. Du får här chansen att växa in i rollen och ta dig an mer ansvar och större projekt allt efter som. Gör dig redo att bli en del av ett team som inte bara räddar liv, utan också revolutionerar vården världen över. Det här är din chans att vara med och göra skillnad!

Ansök här

Plats: Halmstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Här får du möjlighet att vara del av vår kunds växande team hos en ledande global MedTech-leverantör som strävar efter att rädda liv och revolutionera vården världen över. Med över 10 000 passionerade medarbetare och närvaro i över 40 länder erbjuder vi en unik möjlighet för en Junior Elingenjör att forma framtiden inom bolagets bransch.

Du kommer att vara en nyckelspelare i bolagets R&D team bestående av cirka 40 ingenjörer med olika kompetenser. Tillsammans arbetar de med högsta kundfokus och skapar en arbetsmiljö som andas öppenhet och stöd. Nu står de inför spännande utmaningar då de behöver expandera för att möta den ökade efterfrågan efter deras senaste banbrytande maskiner. Din roll kommer vara mångsidig och involvera nära samarbete med deras ingenjörer och produktionsteamet i Polen. Du kommer successivt ta ansvar för egna projekt inom produktunderhåll och utveckling.

Dina arbetsuppgifter kommer vara lika varierande som utmanande – från produktutveckling och införande av nya funktioner till felsökning och hantering av produktvårdsärenden. Du kommer också vara ansvarig för att sätta igång och testa deras labbmaskiner och prototyper, identifiera och driva kostnadsreducerande åtgärder samt säkerställa efterlevnad av regulatoriska krav för våra produkter. Om du är redo att ta steget in i en roll där du inte bara utvecklar produkter utan också driver innovation och ansvarar för deras framgång, då är detta din chans!

Arbetsuppgifter

 • Rita elscheman samt utföra korrigeringar
 • Produktutveckling och implementering av nya eller uppdaterade funktioner
 • Felsökning och hantering av produktvård
 • Produktutvecklingsprojekt tillsammans med ditt team
 • Driva och rapportera underhållsärenden
 • Stödja och hjälpa andra avdelingar med teknisk och regulatorisk produktkunskap

Vi söker dig som

 • Har en slutförd eftergymnasial utbildning inom el (elingenjör eller elkonstruktör) eller mekatronik, alternativt tar examen juni 2024
 • Har kunskap inom styr- och reglerteknik, samt kunna rita och förstå elscheman
 • Har kunskap inom CAD, inriktad mot el-design
 • Är obehindrad i svenska och engelska då det är ett globalt bolag och dessa språk används dagligen

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom elsäkerhet
 • Har erfarenhet att arbeta hands on inom en industri

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad
 • Problemlösningsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Agnes Steingrüber eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102648

Ansök här