My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101918

Junior elingenjör till Granitor Systems

Granitor Systems AB

Har du en utbildning inom el och vill ta dig an en roll där du arbetar brett med el/elkraft inom industrin eller mot nätbolag? Granitor Systems har höga ambitioner för framtiden - där andra ser omöjliga uppdrag ser de spännande möjligheter! Men det är bara tillsammans med engagerade medarbetare som de kan nå dit. Vill du också vara med på resan? Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Granitor Systems AB

Plats: Skyttevägen 41, 302 44 Halmstad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som elingenjör kommer du att arbeta med hela kedjan från dimensionering, konstruktion, funktionalitet och idrifttagning av el och automationsuppdrag. Du kommer att ingå i ett team bestående erfarna och kompetenta kollegor där ni arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Granitor Systems agerar över flera olika branscher inom olika områden, bland annat el och automation. Oavsett projekt kommer du få stor insikt i hela processen, där du är med från start till mål. Granitor Systems erbjuder stort stöd och karriärmöjligheter till sina anställda och tjänsten kommer att inledas med en god introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Du erbjuds

 • En bred arbetsroll med spännande projekt såväl i Sverige som utomlands
 • Interna karriärvägar och kompetensutveckling tillsammans med engagerade kollegor
 • Bra förmånspaket i form av bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön

Arbetsuppgifter

 • Tillsammans med ditt projektteam driva uppdrag från start till mål
 • Skapa detaljerade och noggranna planritningar för ställverkshus
 • Skapa kretschema för installation, tillverkning och underhåll
 • Dimensionering av säkringar och kablar för att säkerställa att elanläggningen kan hantera de aktuella spänningarna på ett säkert och effektivt sätt
 • Skapa detaljerade arbetsbeskrivningar som möjliggör en tydlig och systematisk vägledning för att koppla ihop olika elektriska komponenter och system

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom el/elkraft
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en likvärdig roll eller som elektriker
 • Har goda kunskaper inom el
 • Har kunskaper i CAD
 • Har obehindrade kunskaper i svenska
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Relevant arbetslivserfarenhet gärna från processindustrin eller nätstationer
 • Erfarenhet från mellanspänningsanläggningar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven
 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Granitor Systems AB

"Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela". Läs mer om Granitor Systems här!

Bli direktrekryterad till Granitor Systems AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Grann eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101918

Ansök här